شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

با هدف افزایش آگاهی عمومی ومقابله با بحران آب

تشکیل دبیرخانه مشترک «آب و رسانه» در خراسان رضوی

تشکیل دبیرخانه مشترک «آب و رسانه» در خراسان رضوی
پیام خراسان - با هدف افزایش آگاهی عمومی و مقابله با بحران کمبود آب، دبیرخانه مشترک «آب و رسانه» در خراسان رضوی تشکیل میشود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - با هدف افزایش آگاهی عمومی و مقابله با بحران کمبود آب، دبیرخانه مشترک «آب و رسانه» در خراسان رضوی تشکیل میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی،معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی دیشب در بیست‌وهشتمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان با اشاره به جایگاه ویژه مشهد مقدس و حضور میلیونی زائران، بر ضرورت اندیشیدن به راهکار‌های تأمین پایدار آب برای جلوگیری از بحران‌های بلندمدت تاکید کرد.
حجت‌الاسلام علی عسکری همچنین بر استفاده از ظرفیت علما، روحانیون، مساجد و رسانه‌ها در آموزش عمومی و فرهنگ‌سازی صحیح مصرف آب تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، صداوسیما، خانه مطبوعات و حتی افراد اثرگذار در فضای مجازی می‌توانند با تولید محتوای مناسب، جامعه را نسبت به فرهنگ صحیح مصرف آب آگاه سازند.
حسین اسماعیلیان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز در این جلسه ضمن ابراز نگرانی از کاهش ذخایر آب سد‌ها و سفره‌های زیرزمینی، خواستار هم‌افزایی بیشتر در حوزه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی شد.


نظرات شما