سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
مقالات

«گنج‌های کامبرین»؛ روایتی از خودیابی در بستر انقلاب

«گنج‌های کامبرین»؛ روایتی از خودیابی در بستر انقلاب
پیام خراسان - مهدی سیم‌ریز، مدیر تولید انتشارات به‌نشر گفت: «گنج‌های کامبرین» روایتی از خودیابی یک نوجوان در بستر انقلاب اسلامی است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مهدی سیم‌ریز، مدیر تولید انتشارات به‌نشر گفت: «گنج‌های کامبرین» روایتی از خودیابی یک نوجوان در بستر انقلاب اسلامی است.

پیام خراسان


آقای سیم‌ریز در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، افزود: این اثر با تلفیق تاریخ انقلاب، تربیت دینی و روایت‌پردازی روان، نوجوان را به کشف گنج‌های درونی در دل تحولات اجتماعی دعوت می‌کند.
وی با تأکید بر اهمیت تربیت در بستر داستان گفت: کتاب «گنج‌های کامبرین» از آن دست آثاری‌ست که با بهره‌گیری از فضای انقلاب اسلامی، نوجوان را نه‌تنها با تاریخ، بلکه با مفاهیم عمیق انسانی و الهی روبه‌رو می‌کند.
سیم‌ریز افزود: نویسنده سعی کرده در این رمان، داستان نوجوانی یزدی را روایت می‌کند که در مسیر جست‌وجوی گنج‌های مادی، به کشف حقیقت وجودی خود می‌رسد.
وی گفت: این کتاب فراتر از یک روایت تاریخی و بستری برای تربیت فکری و اخلاقی نوجوانان فراهم کرده است که نویسنده با بهره‌گیری از فراز‌هایی از ادعیه و مفاهیم قرآنی، نوجوانان را به تأمل در ارزش‌های واقعی زندگی دعوت می‌کند.
مدیر تولید انتشارات به‌نشر افزود: در این کتاب آقای سالاری نویسنده کتاب به فراز دعای سی‌وپنجم صحیفه سجادیه، که محور معنایی داستان است، به زیبایی این مسیر را ترسیم می‌کند.
مهدی سیم‌ریز با اشاره به شخصیت‌پردازی اثر افزود: حضور چهره‌هایی، چون سید تراب، روحانی راهنما، مهندس پژمان‌پور، پژوهشگر فسیل‌های کوه لری در یزد، به داستان عمق و تنوع بخشیده است.
وی گفت: این شخصیت‌ها نه‌تنها نقش تربیتی دارند، بلکه به شخصیت داستان کمک می‌کنند تا میان گنج‌های بیرونی و درونی تمایز قائل شود.
سیم‌ریز افزود: نام کتاب برگرفته از موزه‌ای واقعی در یزد است که خود نمادی از پیوند تاریخ طبیعی با تاریخ انسانی است.
وی گفت: این پیوند در داستان به شکل نمادین به کار گرفته شده تا مخاطب نوجوان با مفهوم گنج به‌عنوان حقیقتی فراتر از طلا و فسیل آشنا شود.
مدیر تولید انتشارات به‌نشر افزود: «گنج‌های کامبرین» را باید در زمره آثاری دانست که با زبان داستان، مفاهیم تربیتی را به نوجوان منتقل می‌کند.
سیم‌ریز با بیان اینکه، این اثر نه تنها در حوزه ادبیات انقلاب، بلکه در ادبیات تربیتی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: این رمان می‌تواند الگویی برای نویسندگان جوان باشد که به دنبال تلفیق روایت و معنا هستند.
کتاب گنج کامبرین اثری از مظفر سالاری است که در انتشارات به نشر منتشر و روانه بازار نشر شده است که به تازگی به چاپ دوم رسیده است.


نظرات شما