پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

دیدار مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با مجموعه خبرگزاری «صبح امروز» به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار

دیدار مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با مجموعه خبرگزاری «صبح امروز» به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار
پیام خراسان -
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مصطفی اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، با حضور در دفتر خبرگزاری «صبح امروز» با مدیرمسئول، سردبیر و جمعی از خبرنگاران این رسانه دیدار و گفت‌وگو کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این دیدار، ضمن تبریک این مناسبت و گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، اظهار داشت: «خبرنگاران به عنوان امین مردم و مسئولان، نقشی راهبردی در تنویر افکار عمومی، انعکاس واقعیت‌ها و ارتقای سطح آگاهی جامعه ایفا می‌کنند. تلاش بی‌وقفه و مسئولانه اصحاب رسانه، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام تعلیم و تربیت است.»
وی با تأکید بر اهمیت تعامل دوسویه بین رسانه و نهاد آموزش و پرورش، افزود: «اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، انعکاس خدمات و تبیین چالش‌های موجود در حوزه تعلیم و تربیت، تنها در سایه همکاری و هم‌افزایی میان فرهنگیان و خبرنگاران میسر خواهد بود. خبرنگاران با تعهد حرفه‌ای خود، نقش بسزایی در تحقق عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش دارند.»
اسدی همچنین بر ضرورت استمرار ارتباط مستمر با رسانه‌ها تأکید کرد و یادآور شد: «هم‌افزایی و گفت‌وگو با اصحاب رسانه، زمینه‌ساز همگرایی بیشتر و دستیابی به اهداف والای نظام تعلیم و تربیت است.»


نظرات شما