شنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

امام جمعه مشهد: بزرگترین عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) توجه به خصوصیات زندگی و سیره آنهاست

امام جمعه مشهد: بزرگترین عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) توجه به خصوصیات زندگی و سیره آنهاست
پیام خراسان - ایرنا / امام جمعه مشهد گفت: بزرگترین عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) توجه به خصوصیات زندگی و سیره سیاسی آنها و خط گرفتن از این سیره در زندگی اجتماعی و انقلابی ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / امام جمعه مشهد گفت: بزرگترین عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) توجه به خصوصیات زندگی و سیره سیاسی آنها و خط گرفتن از این سیره در زندگی اجتماعی و انقلابی است.
آیت‌الله سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم منور رضوی ضمن عرض تسلیت رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) افزود: امروز مردم زمان ما با مردم دوران زندگی امام حسن(ع) بسیار متفاوت هستند چرا که مردم آن دوران با عدم آگاهی و نداشتن رشد سیاسی سبب مظلومیت این امام بزرگوار و گسترش ظلم و جنایت از سوی معاویه شدند.
وی ادامه داد: مشکل عمده زندگی مردم در دوران حکومت امام حسن (ع) مشکل امنیتی بود که از ناحیه معاویه با حمله و شبیخون به شهرها ایجاد شد و کشور اسلامی را دچار ناامنی کرد، لذا امام حسن مجتبی (ع) در عرصه امامت خود اولین گامی که برداشتند مسأله حل مشکل معاویه از جامعه اسلامی و تامین امنیت کامل برای مردم بود.
امام جمعه مشهد گفت: امام حسن مجتبی(ع) فرمان جنگ با معاویه را صادر کردند اما یک سری افراد جاسوس معاویه شایعه کردند که امام حسن مجتبی ( ع) می خواهد عدل علی(ع) را پیاده کند و چرا ما باید هزینه آن را پرداخت کنیم؟ آن هم وقتی مدیریت معاویه در جهت اداره کشور از امام حسن(ع) بالاتر است، اذهان مردم را دچار شک و تردید کردند به گونه ای که در آن زمان که لشکر امام 100 هزار نفر و لشکر معاویه 60 هزار نفر بودند، در یک شب 80 هزار نفر از لشکریان امام به گروه معاویه پیوستند و امام را تنها گذاشتند و امام حسن(ع) مجبور به واگذاری حکومت به معاویه شد.
علم الهدی افزود: معاویه در حکومت خود چنان جنایات، قتل ها و خفقان فجیعی به بار آورد که مردم فکرش را هم نمی‌کردند و این جزای مردمی است که بخواهند زندگی را در غیر از سایه دین ببینند.
وی ادامه داد: اگر بنا شد مردم بخواهند از دین جدا شوند و زندگی را در غیر از سایه دین ببینند این مردم استحقاق این خفقان و قتل و بی رحمی و ظلم و ستم ها و جنایات را دارند.
امام جمعه مشهد گفت: این موضوع یک عبرت برای جامعه امروز ماست، امروز متاسفانه برخی در جامعه ما این زمزمه را دارند که اگر بنا شد ما با آمریکا بسازیم و یک مذاکره دائم و مستقیم با آمریکا داشته باشیم و خواسته های آنها را برآورده کنیم، دیگر تحریم ها از میان می‌رود و یک زندگی خوش و خرم و آرام خواهیم داشت در حالی که این حرف ها همانند زمزمه های مردم دوران امام حسن مجتبی( ع) است و چیزی جز ناامنی و ایجاد ظلم و ستم نخواهد داشت.
علم الهدی افزود: این که یک جبهه سیاسی بیانیه بدهد و در آن فهرست خواسته های آمریکا را دیکته کند که از غنی سازی اورانیوم دست بردارید و نظارت آژانس بین‌المللی را بپذیرید و با آمریکا مذاکره جامع و مستقیم برقرار کنید، این بیانیه و کسانی که آن را صادر کردند این ها اشعث بن قیس این زمان هستند.
بازار


نظرات شما