دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

همزمان با هفته دولت؛

بهره‌ برداری از ۸۰ طرح عمرانی و زیربنایی در فریمان

بهره‌ برداری از ۸۰ طرح عمرانی و زیربنایی در فریمان
پیام خراسان - ۸۰ طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی همزمان با هفته دولت در فریمان افتتاح و کلنگ زنی می شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - 80 طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی همزمان با هفته دولت در فریمان افتتاح و کلنگ زنی می شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، فرماندار فریمان گفت: 80 طرح با اعتبار بیش از 880 میلیارد تومان در حوزه‌ های مختلف عمرانی، خدماتی و زیربنایی در هفته دولت به بهره‌ برداری خواهد رسید و از نظر اعتبار تخصیص یافته شاهد افزایش 50 درصدی نسبت به طرح های هفته دولت سال گذشته هستیم.
مهدی ناصر افزود: در این هفته 5 طرح در حوزه راهداری و حمل و نقل، 7 طرح در زمینه مخابراتی و 19 طرح در حوزه برق و ایجاد زیرساخت تولید انرژی از جمله برق رسانی به سایت‌ نهضت ملی مسکن به بهره‌ برداری می رسد و طرح‌ هایی در حوزه جهاد کشاورزی افتتاح خواهد شد.
ناصری گفت: بزرگترین طرح شهرستان، پست 400 کیلو ولت برق شهرک صنعتی کاویان است که عملیات آغاز آن در آستانه هفته دولت با حضور مدیرعامل توانیر کشور با اعتبار بیش از هزار میلیارد تومان انجام شد.
وی گفت: تمرکز طرح های امسال در سه حوزه عمده راهسازی، آبرسانی، تامین و تقویت شبکه برق متمرکز است چرا که شهرستان فریمان در این سه حوزه نیازمند بیشترین توجه و سرمایه گذاری است و انتظار می رود گامی بلند در جهت توسعه پایدار این منطقه برداشته شود.


نظرات شما