پنجشنبه ۶ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

از ابتدای سال

راه اندازی ۳۵ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد در خراسان جنوبی

راه اندازی ۳۵ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد در خراسان جنوبی
پیام خراسان - امسال ۷۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خراسان جنوبی تأمین تجهیزات شده که ۳۵ نیروگاه به بهره برداری رسیده است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - امسال 70 نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خراسان جنوبی تأمین تجهیزات شده که 35 نیروگاه به بهره برداری رسیده است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال تاکنون 70 نیروگاه خورشیدی با همکاری مجتمع اقتصادی برای مددجویان این نهاد تأمین تجهیزات شده و در حال راه اندازی است که 35 مورد به بهره برداری رسیده است.
عرب افزود: سال گذشته تعداد 167 نیروگاه خورشیدی برای مددجویان اجرا و با ظرفیت تولید 835 کیلووات به شبکه متصل شد.
وی گفت: برای نیروگاه‌های اجرا شده از سال 1403 تاکنون 414 میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی افزود: هر نیروگاه 5 کیلو واتی برای یک خانوار در سال اول اجرای طرح درآمدی بین 3 تا 4 میلیون تومان داشته و با احتساب ضریب تعدیل سالانه به درآمد این نیروگاه‌ها افزوده می‌شود به طوری که نیروگاه‌هایی که در سال 1397 اجرا شده‌اند در حال حاضر بین 10 تا 11 میلیون تومان ماهیانه درآمد دارند.
عرب گفت: از سال 97 تاکنون کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان 628 نیروگاه کوچک 5 کیلوواتی اجرا کرده که معادل 3 هزار و 140 کیلووات ساعت تولید برق دارند.
وی افزود: نیروگاه‌های خورشیدی بعد از اتصال به شبکه، تولید و درآمد دارند که در سال اول حدود 70 درصد از درآمد بابت اقساط پرداخت می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: مددجویانی که قادر به راه اندازی شغل نبوده و مکان مورد نظر برای اجرای طرح را دارند می‌توانند با دریافت مجوز از شرکت برق و دریافت تسهیلات قرض الحسنه از امداد این نیروگاه‌ها را اجرا کنند.


نظرات شما