پیام خراسان - ایسنا / سرمربی تیم ملی اسپانیا از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل بلغارستان در دور اول مسابقات مقدماتی جام جهانی 2026 ابراز رضایت کرد.
لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا، پس از پیروزی سه بر صفر تیمش برابر بلغارستان گفت: ما نیمه اول فوقالعادهای داشتیم که نتیجه را زود تعیین کرد ولی در نیمه دوم تحت تأثیر ریتم حریف قرار گرفتیم و سرعتمان را حفظ نکردیم. میتوانستیم با نتایج بهتری بازی را به پایان برسانیم اما مهمترین چیز این است که مسابقه را بدون مصدومیت به پایان رساندیم.
او همچنین از بازگشت بازیکنان کلیدی مانند رودری و کارواخال تمجید کرد و توضیح داد که انتخاب آنها شایسته بوده و حضورشان صرفاً از روی قدردانی نبوده است.
او در بخش بعدی صحبتهایش گفت: از مشارکت همه، چه آنها که امروز بازی کردند و چه آنها که بازی نکردند، مانند فیرمین، فران، دنی اولمو و ژسوس خوشحالیم.
سرمربی لاروخا درباره بازی پیش رو مقابل ترکیه گفت: همیشه باید به دنبال پیشرفت مداوم باشیم. یکشنبه آزمون مهمی برای ما خواهد بود. اهمیت حفظ جاهطلبی و روحیه رقابتی در بازیهای آینده مهم است. انتظار ما بسیار بالاست.
بازار ![]()