پیام خراسان - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: تمهیدات لازم برای آمادهسازی دو هزار و 83 مدرسه در استان اندیشیده شده است تا دانشآموزان در محیطی امن، سالم و بانشاط میزبان سال تحصیلی جدید باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ علی متقیان گفت: ثبت نام 192 هزار و 807 دانش آموز استان برای سال تحصیلی 1405-1404 در سامانه سناد قطعی شده است.
وی افزود: از این تعداد90 هزار و 649 درصد دانش آموزان در مقطع ابتدایی، 39 هزار و 317 دانش آموزان در مقطع متوسطه اول و 15 هزار و 394 دانش آموز در متوسطه دوم هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: هفت هزار و 634 دانش آموز در مدارس عادی دولتی، 9 هزار و 433 دانش آموز در هنرستان (فنی و حرفهای) و چهار هزار و 665 نفر هم در هنرستان هستند.
متقیان بیان کرد:360 دانشآموز نیز بازمانده از تحصیل در سالجاری موفق به بازگشت به مدارس شدهاند.
وی گفت: خانوادههایی که ثبت نام دانش آموزان خود را قطعی نکردهاند با توجه به روزهای پایانی شهریور ماه هر چه سریعتر نسبت به این امر اقدام کنند.
همه مدارس استان همزمان با سراسر کشور یکم مهرماه بازگشایی خواهد شد و ساعت بازگشایی مدارس در نوبت صبح ساعت هفت و در نوبت عصر ساعت 12 و 15 دقیقه خواهد بود.