پیام خراسان - ورزش 3 /اینترمیامی با سه گل برابر شارلوت اف سی شکست خورد و لیونل مسی شب بدی را پشت سر گذاشت.
مسی در جریان بازی برابر شارلوت اف سی در چارچوب رقابتهای لیگ فوتبال آمریکا یک ضربه پنالتی را از دست داد و خیلی زود اوضاع برای اینترمیامی از هم پاشید و آنها برای دومین بار متوالی با نتیجه 0-3 شکست خوردند تا سه امتیاز مهم دیگر را هم از دست داده باشند.
اینترمیامی در واقع شروع خوبی داشت. بالاتر از حد معمول در زمین پیشروی میکرد و موقعیتهای زودهنگامی خلق میکرد. جوردی آلبا در دقیقه ششم کریستیان کالینا را مجبور به واکنش کرد و شاگردان خاویر ماسکرانو به فشار ادامه دادند تا این که در دقیقه 31 اولین پنالتیشان در این فصل را به دست آوردند.
با توجه به محرومیت لوییس سوارز در این بازی، مسی پشت توپ ایستاد. این بازیکن 38 ساله تلاش کرد با یک ضربه پاننکا گل بزند اما کالینا کاملاً حرکت او را حدس زده بود. چند ثانیه بعد، شارلوت از این فرصت استفاده کرد و با تکمیل یک ضدحمله برقآسا توانست گل اول را به ثمر برساند.
بازار


اما این پایان کار نبود. در اوایل نیمه دوم، ویلفرد زاها از کنار دفاع میامی را درهم شکست و پاس گل دوم را فراهم کرد. در دقیقه 84 هم زاها از سرخیو بوسکتس پنالتی گرفت و در اقدامی سخاوتمندانه توپ را به هم تیمیاش سپرد تا سومین گل شارلوت را در این بازی وارد دروازه حریف کند.
این نتیجه شارلوت را وارد کتاب رکوردهای لیگ فوتبال آمریکا کرد و آنها با نهمین پیروزی پیاپی در لیگ به رکورد این رقابتها رسیدند. در سوی مقابل، میامی در سه بازی از چهار دیدار اخیرش بدون برد مانده است که آنها را وارد بحرانی جدی میکند.