سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
ورزشی

قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات بدمینتون نونهالان کشور

قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات بدمینتون نونهالان کشور
پیام خراسان - تیم بدمینتون نونهالان پسر خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور بر سکوی اول ایستاد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تیم بدمینتون نونهالان پسر خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور بر سکوی اول ایستاد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی در حاشیه مراسم اختتامیه این رقابت‌ها گفت: در این مسابقات خراسان رضوی اول، تیم قم دوم و تیم‌ های توابع تهران و مرکزی به طور مشترک سوم شدند.
سید حسین رضوی افزود: این مسابقات از 21 شهریور با حضور 220 بازیکن در رده سنی زیر 11 و زیر 13 سال در مشهد آغاز شد و امروز به پایان رسید.
وی ادامه داد: در بخش انفرادی آزاد رده سنی زیر 13 سال «کیان جهان‌ نوش» و «عماد مفیدی‌ فر» از خراسان رضوی به ترتیب اول و دوم شدند و «محمدصدرا فراهانی» و «طه علمداری» از قم مقام سوم مشترک را کسب کردند.
رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی گفت: در بخش انفرادی آزاد زیر 11 سال نیز «امین حسینی غلامعلی زاده» و «امیرپارسا خطیبی» از تهران به ترتیب اول و دوم شدند و «مهدیار محمدی» از خراسان شمالی همراه با «فربد گلمکانی» از خراسان رضوی مقام سوم مشترک را به‌ دست آوردند.
رضوی افزود: در بخش 2 نفره آزاد نونهالان نیز «شایان احمدی» و «راوین صالحی» از خراسان شمالی مقام نخست را کسب کردند، «نیما فتاحی و محمد هاتفی» از یزد دوم شدند و «امیر محمد ستایشی و کوشا کریمی» از مازندران و «آریان اسکندری و رهام قاسمی» از زنجان به طور مشترک سوم شدند.
وی ادامه داد: خراسان رضوی، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، اصفهان، البرز، خراسان جنوبی، قم، قزوین، همدان، کرمانشاه، یزد، زنجان، لرستان، سمنان، مرکزی، آذربایجان شرقی، فارس، مازندران، تهران، گلستان، کرمان و آذربایجان غربی، استان‌ های شرکت‌ کننده در این مسابقات بودند.


نظرات شما