سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

درسه ماه ابتدای امسال

رفع تصرف ۲۱ هکتار از حریم رودخانه‌های خراسان رضوی

رفع تصرف ۲۱ هکتار از حریم رودخانه‌های خراسان رضوی
پیام خراسان - ۲۱ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های خراسان رضوی درسه ماه ابتدای امسال رفع تصرف شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - 21 هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های خراسان رضوی درسه ماه ابتدای امسال رفع تصرف شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: سال گذشته نیز 383 هکتار از اراضی حریم و بستر رودخانه‌ها در استان خراسان رضوی رفع تصرف شده است.
محمدعلی نعمت نژاد افزود: با بیان اینکه حراست از رودخانه‌ها از وظایف اصلی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی است، ادامه داد: ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها منجر به فرسایش خاک و افزایش خطر سیلاب شده است و با هرگونه تصرف برخورد قانونی می‌شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: اکنون کسری مخزن آب‌های زیرزمینی در استان هزار و چهار میلیون متر مکعب است بنابراین حفظ منابع آبی بسیار ضروری است.
نعمت نژاد ادامه داد: هم اینک فقط 10 درصد از حجم سد‌های استان خراسان رضوی و هشت درصد از حجم سد‌های مشهد آب دارد، همچنین با توجه به افزایش دما و افزایش میزان تبخیر آب، مدیریت مصرف و پرهیز از مصارف غیرضروری باید توسط شهروندان رعایت شود تا با همراهی مردم و اجرای طرح‌های اضطراری تامین آب از شرایط کم آبی گذر کنیم.
خراسان رضوی با اقلیم خشک و کویری وضعیت بحرانی دارد و از 37 دشت این استان وضعیت 34 دشت آن ممنوعه و سطح آب زیرزمینی‌اش افت کرده است.
99 درصد مساحت مشهد نیز در خشکسالی شدید قرار دارد.


نظرات شما