پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

کشف حدود ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قاینات

کشف حدود ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قاینات
پیام خراسان - مأموران انتظامی قاینات در بازرسی از ۴ دستگاه سواری ۴ هزار و ٨٠٠ لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مأموران انتظامی قاینات در بازرسی از 4 دستگاه سواری 4 هزار و ٨٠٠ لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، جانشین انتظامی شهرستان قاینات گفت:ماموران انتظامی شهرستان هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به 4 دستگاه سواری مشکوک شدند و خودرو‌ها را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.
سرهنگ رفعتی نژاد افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از خودروها، مقدار 4 هزار و ٨٠٠ لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی را کشف کردند.
وی گفت: مأموران در این خصوص 4 دستگاه خودرو را توقیف و 4 نفر متهم را دستگیر کردند که با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


نظرات شما