پیام خراسان - فرماندار شهرستان قائنات گفت: طبق مصوبه شورای مسکن، بانک ها موظف به پرداخت تسهیلات به متقاضیان بدون اعتبار سنجی هستند.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، یدالله غلام پور روز یکشنبه در جلسه شورای مسکن شهرستان افزود: تسهیلات مسکن خدمت رفاهی دولت به مردمی است که از نعمت مسکن تاکنون محروم ماندهاند، مدیران مربوطه موظفند در این زمینه تسهیل گر باشند.
وی ادامه داد: شورای مسکن به صورت هفتگی در شهرستان برگزار و گزارش پیشرفت کار به فرمانداری ابلاغ شود.
مقام عالی دولت در شهرستان قائنات یادآور شد: در ارتباط با سایت های مسکن راه و شهرسازی مکلف به رفع تعارضات است در بازدیدی مشترک با حضور نماینده فرمانداری نسبت به رفع تعارض در کمتر از سه روز اقدام کنند.
غلامپور با اشاره به اینکه در آماده سازی سایت 565 هکتاری شهر قاین تعلل شده و مسئولیت آن طبق مصوبه شورای مسکن استان با راه و شهرسازی است، اظهار داشت: مدیرکل راه و شهرستان خراسان جنوبی باید نسبت به نحوه بکارگیری پیمانکار و توافقات پاسخگو باشد.
رئیس شورای مسکن شهرستان در ادامه بر تسریع در روند ارائه خدمات دستگاه های خدمات رسان تأکید کرد و افزود: شرکت های آب، برق و گاز نسبت به خدمات رسانی به موقع از هیچ خدمتی چشم پوشی نکنند.