پیام خراسان - ورزش 3 /با نظر سرمربی ایتالیایی تیم ملی ازبکستان، یک سرآشپز اسپانیایی و متخصص تغذیه به استخدام ازبکها درآمدهاند.
تیم ملی فوتبال ازبکستان در حال آمادهسازی جدی برای مرحله انتخابی جام جهانی 2026 است. در همین راستا، فدراسیون فوتبال ازبکستان برای ارتقای کیفیت تمرینات، کنترل تغذیه و بهبود فرآیندهای ریکاوری بازیکنان، از یک سرآشپز اسپانیایی و متخصص تغذیه حرفهای (نوتریسیولوژیست) در کادر فنی تیم ملی استفاده کرده است.

این اقدام با هدف اطمینان از رعایت رژیم غذایی سالم و علمی توسط بازیکنان، حفظ تعادل انرژی در بدن آنان و افزایش توان بدنی در طول مسابقات صورت گرفته و به گفته مسئولان، نقشی کلیدی در آمادهسازی بهینه تیم برای رقابتهای پیشرو خواهد داشت.
طبق برنامهریزی انجامشده، تیم ملی ازبکستان در چارچوب روزهای فیفا در ماه نوامبر در یک تورنمنت دوستانه بینالمللی در العین شرکت میکند؛ تورنمنتی که با حضور چهار تیم شرکتکننده در جام جهانی برگزار خواهد شد: ازبکستان، ایران، مصر و کیپوِرد. تمام مسابقات این رقابتها در ورزشگاه هزاع بن زاید برگزار میشود.
بازار


در همین راستا نیز سرآشپز مخصوص و مورد اعتماد فابیو کاناوارو پیش از این راهی امارات شده تا در جریان اردوی تیم ملی ازبکستان در این تورنمنت چهار جانبه، بر تغذیه بازیکنان نظارت داشته باشد.
شایان ذکر است که پیشتر اعلام شده بود کارلو آلبرتو برتونه، تحلیلگر ایتالیایی شاغل در باشگاه بنیادکار تاشکند، در طول روزهای فیفا در ماه نوامبر، به عنوان دستیار تحلیلی با هموطن خود در کادر فنی تیم ملی ازبکستان همکاری خواهد کرد.