پیام خراسان - خراسان / دو جوان موتورسوار که پس از گوشیقاپی نافرجام از دختر جوان، وارد کافی شاپ شده بودند، پس از تعقیب و گریز هوشمندانه یکی از شهروندان، به چنگ قانون افتادند و مقادیری مشروبات الکلی نیز از آنان کشف شد.
دو جوان موتورسوار که در خیابان سرافرازان مشهد به دنبال طعمه ای برای سرقت گوشی بودند ناگهان دختر جوانی را در حاشیه خیابان دیدند که مشغول گفتوگوی تلفنی بود، آنها بیدرنگ به سوی دختر جوان حرکت کردند و در یک لحظه سرنشین موتورسیکلت پیاده شد و قصد ربودن گوشی را داشت که دختر جوان متوجه ماجرا شد و در حالی گوشی را محکم گرفت که ناخن جوان مذکور روی دست او را خراشید.
در این هنگام ترکنشین دوباره به روی موتورسیکلت پرید و به همراه راکب، متواری شدند. دختر جوان که رنگ چهرهاش پریده بود و ضربان قلبش تند تند میزد، قیافه و مشخصات موتورسواران را به خاطر سپرد و با پلیس تماس گرفت. اما هنوز ساعتی از این ماجرا نگذشته بود که دختر جوان موتورسواران را در بولوار نماز مشاهده کرد و از یک شهروند کمک خواست. شهروند جوان نیز به تعقیب موتورسواران پرداخت و هنگامی موضوع را به نیروهای کلانتری نجفی مشهد گزارش داد که دو جوان موتورسوار به درون یک کافی شاپ رفتند.
طولی نکشید که نیروهای گشت انتظامی با دستور مستقیم سرهنگ محمد ولیان (رئیس کلانتری نجفی) عازم کافی شاپ مذکور شدند و دو جوان را در حالی دستگیر کردند که درون کافه غافلگیر شده بودند. در بازرسی از آنان بطری نیملیتری حاوی مشروبات الکلی نیز کشف شد و دو متهم به مقر انتظامی انتقال یافتند.
دختر جوان که طعمه گوشیقاپها شده بود با شناسایی آنان گفت: در خیابان منتظر دوستم بودم و با او تلفنی گفتوگو می کردم که ناگهان احساس کردم فردی از پشت سر به من نزدیک شد، تا سرم را چرخاندم او گوشیام را چنگ زد ولی من که هوشیار شده بودم، آن را محکم گرفتم و تنها دستم خراشی برداشت. آن جوان که کاپشن طوسیرنگ پوشیده بود، بلافاصله روی ترک موتورسیکلت دوستش پرید که کمی جلوتر منتظر او ایستاده بود. راکب موتورسیکلت هم کاپشن آبیرنگ به تن داشت که هر دو نفر فرار کردند ولی مدتی بعد آنها را دوباره در بولوار نماز دیدم که با تعقیب یکی از شهروندان، دستگیر شدند.
یکی از متهمان با انکار گوشیقاپی گفت: ما برای خرید لباس ورزشی به خیابان پایداری رفته بودیم که بعد هم به کافی شاپ رفتیم و در آن جا دستگیر شدیم.
وی ادامه داد: موتورسیکلت متعلق به من است اما مشروبات الکلی به دوستم تعلق دارد.
در همین حال متهم دیگر نیز مدعی شد مشروبات الکلی متعلق به دوستش است و او هم برای خرید لباس به خیابان پایداری رفته بود.
با ادعاهای متهمان، دامنه بررسیهای تخصصی پلیس با دستور مقام قضایی به محل وقوع حادثه کشید تا دوربینهای مداربسته و ترافیکی شهر مورد بازبینی و کنکاشهای فنی قرار گیرند. تحقیقات بیشتر با معرفی متهمان مذکور به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد ادامه دارد.
بازار ![]()