پیام خراسان - ورزش 3 /آلن شیرر معتقد است که بنجامین ششکو ارزش مبلغ پرداخت شده از سوی منچستریونایتد برای خریدش را نداشته است.
منچستریونایتد در پنجره نقل و انتقالات گذشته به شدت برای جذب ششکو تلاش کرد و سرانجام در ماه آگوست توانست این انتقال را قطعی کند، زمانی که پذیرفت 74 میلیون پوند (100 میلیون دلار) به لایپزیش بپردازد. این مهاجم یکی از اولویتهای اصلی شیاطین سرخ بود که پس از فصل کابوسوار 25-2024 به شدت به حل بحران گلزنی نیاز داشتند.
با این حال، ششکو تا به حال نتوانسته است انتظارات ناشی از این رقم هنگفت را برآورده کند، چرا که تنها دو گل در لیگ برتر زده و از میان 11 مسابقهای که این باشگاه انجام داده، فقط در شش بازی در ترکیب اصلی بوده است. در آخرین دیدار برابر تاتنهام که با تساوی 2-2 به پایان رسید، روبن آموریم در دقیقه 58 ششکو را به میدان فرستاد اما در دقایق پایانی پس از یک برخورد محکم با میکی فن ده فن او را تعویض کرد.

حالا شیرر درباره دشواریهای حضور ششکو در ترکیب این تیم صحبت کرده و یونایتد را بابت هزینه هنگفت پرداخت شده برای این انتقال مورد انتقاد قرار داده است. او در گفتگو با دیلی میل در این باره اظهار داشت: «یکی از بازیکنانی که باید عملکرد بهتری برای یونایتد داشته باشد، بنجامین ششکو است. آنها حدود 70 میلیون برای او پرداخت کردند.
این پول زیادی است، میدانم بازار همین است اما این مبلغ بیش از حد بود. او شروع سختی داشته است و صادقانه بگویم انتظار چیزهای بزرگی از او ندارم. فکر میکنم بازیکن خوبی است اما مطمئن نیستم بیش از این باشد. او باید چند گل بیشتر از آنچه تا اینجا زده است، میزد. شروع دشواری برایش بوده است، به خبوص با توجه به مبلغی که یونایتد بابت خرید او پرداخت.»
بازار