يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار خراسان جنوبی:

مسیر حمایت از تولید در خراسان جنوبی به‌درستی در حال طی شدن است

مسیر حمایت از تولید در خراسان جنوبی به‌درستی در حال طی شدن است
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اثرگذاری جلسات ستاد تسهیل و بازخورد مثبت یکشنبه‌های صنعتی، گفت: مسیر حمایت از تولید در استان به‌درستی در حال طی شدن است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اثرگذاری جلسات ستاد تسهیل و بازخورد مثبت یکشنبه‌های صنعتی، گفت: مسیر حمایت از تولید در استان به‌درستی در حال طی شدن است.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه این کارگروه یکی از منظم‌ترین و اثرگذارترین جلسات اجرایی استان است، گفت: بازخورد مثبت اجرای یکشنبه‌های صنعتی و پیگیری میدانی مشکلات واحدهای تولیدی نشان می‌دهد که مسیر حمایت از تولید در استان به‌درستی در حال طی شدن است.
هاشمی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهایی که طی سال گذشته با مشکل مواجه بودند، از طریق همین کارگروه مشکلاتشان برطرف شده، افزود: ضروری است بازدیدهای میدانی ادامه یابد تا رفع مشکلات از نزدیک مشاهده و ثبت شود.
وی با تقدیر از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات تبصره 18 اظهار داشت: طبق گزارش مدیرکل اقتصاد و دارایی، حدود 85 درصد از اعتبارات هزار میلیارد تومانی تبصره 18 جذب شده و تلاش می‌کنیم بخش باقیمانده نیز بدون نیاز به تمدید، در مهلت مقرر جذب شود.
استاندار همچنین از تشکیل کمیته پیگیری برای تماس مستقیم با متقاضیان طرح‌ها خبر داد و گفت: این اقدام برای اطمینان‌بخشی به مردم و صحت‌سنجی فرآیندها انجام می‌شود تا هیچ پرونده‌ای بدون پیگیری تا مرحله نهایی رها نشود.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم تولید مستندهای امیدآفرین از واحدهایی که به چرخه تولید بازگشته‌اند اشاره کرد و افزود: در هر جلسه، یک مستند کوتاه از واحدهای تولیدی احیا شده پخش خواهد شد و پیشنهاد شده این مستندها با همکاری صدا و سیما نیز منتشر شود.
وی در پایان ضمن تقدیر از دستگاه‌های اجرایی و اعضای کارگروه ابراز امیدواری کرد: تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر رفع موانع تولید، مورد رضایت خداوند و سبب تقویت امید در جامعه قرار گیرد.


نظرات شما