يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف

برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
پیام خراسان - به مناسبت هفته بسیج اردوی جهادی یک روزه توسط ۲۵ نفر از جهادگران گروه شهید جهان آرا در روستای چاه زول سنگان خواف برگزار شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به مناسبت هفته بسیج اردوی جهادی یک روزه توسط 25 نفر از جهادگران گروه شهید جهان آرا در روستای چاه زول سنگان خواف برگزار شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرمانده سپاه خواف گفت: اردوی جهادی گروه شهید جهان آرا در زمینه پزشکی، دندانپزشکی، آرایشگری، تعمیرات لوازم خانگی و گازسوز و برنامه‌های فرهنگی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از 400 نفر از خدمات این گروه جهادی بهره‌مند شدند، افزود: خدمت بی‌منت بسیج به مردم باعث تقویت و افزایش روحیه امید در جامعه است. نقاط محروم کم و کاستی‌های بسیاری دارند که گروه‌های جهادی و بسیجیان با حضور در این مناطق تا حد ممکن درجهت رفع آنها تلاش خواهند کرد.
وی ادامه داد: امروز گروه‌های جهادی با روحیه بسیجی و تفکر انقلابی برای تحقق آرمان‌ها و اهداف والای انقلاب اسلامی گام برداشته و در تمامی عرصه‌ها حضور فعال، چشمگیر و مؤثری دارند.


نظرات شما