سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

دستگیری ۳۹ شکارچی غیرمجاز در خراسان شمالی

دستگیری ۳۹ شکارچی غیرمجاز در خراسان شمالی
پیام خراسان - ۳۹ نفر به دلیل شکار غیرمجاز، زنده‌گیری پستانداران و پرندگان و همچنین چرای غیرمجاز در مناطق چهارگانه محیط زیست استان دریک ماه گذشته دستگیر شدند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - 39 نفر به دلیل شکار غیرمجاز، زنده‌گیری پستانداران و پرندگان و همچنین چرای غیرمجاز در مناطق چهارگانه محیط زیست استان دریک ماه گذشته دستگیر شدند.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: در راستای برخورد با متخلفان زیست‌محیطی و حفاظت از تنوع زیستی استان، طی آبان‌ماه 32 پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی افزود: با تلاش محیط‌بانان از سه مورد شروع به شکار غیرمجاز جلوگیری شد و 5 قبضه سلاح مجاز و 2 قبضه سلاح غیرمجاز هم کشف و ضبط گردید.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: در راستای جلوگیری از تخریب مراتع و ورود دام به مناطق تحت مدیریت، تعداد 4200 رأس دام که اقدام به چرای غیرمجاز کرده بودند، صورت‌جلسه تنظیم شده و از مناطق خارج شدند.
شکاریان گفت: با توجه به آغاز فصل جفت‌گیری گونه‌هایی مانند قوچ و میش، کل و بز، آهو و سایر حیات‌وحش، از شهروندان درخواست می‌شود هرگونه تخلف زیست محیطی را از طریق تلفن گویای 1540 به اداره کل حفاظت محیط زیست استان اطلاع دهند.


نظرات شما