پیام خراسان - تیم (الف) خراسان رضوی در مسابقات جودو قهرمانی بزرگسالان کشور با کسب هشت مدال به مقام نخست دست یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رئیس هیئت جودو خراسان رضوی عصر امروز در حاشیه مراسم اختتامیه این رقابتها گفت: تیم خراسان رضوی سه مدال طلا، سه نقره و 2 برنز به دست آورد. در این مسابقات تیم تهران دوم شد و لرستان مقام سوم را کسب کرد.
صابر گرایلی افزود: این مسابقات با حضور 350 ورزشکار و 33 تیم روز گذشته با حضور وزیر ورزش و جوانان و ریئیس فدراسیون جودو در مشهد آغاز شد و عصر امروز به پایان رسید.
وی ادامه داد: همچنین در این مسابقات از «حسن دوشنگی» دبیر هیات جودو خراسان رضوی به خاطر چند دهه تلاش در حوزه جودوی استان و برگزاری مسابقات جام اکو، جام پیشکسوتان و همچنین برگزاری این مسابقات قدردانی شد.