سه شنبه ۹ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی:

استفاده از ظرفیت آمار وقایع حیاتی در برنامه‌ریزی‌ها مورد تأکید است

استفاده از ظرفیت آمار وقایع حیاتی در برنامه‌ریزی‌ها مورد تأکید است
پیام خراسان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: استفاده از ظرفیت آمار وقایع حیاتی در برنامه‌ریزی‌ها مورد تأکید است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: استفاده از ظرفیت آمار وقایع حیاتی در برنامه‌ریزی‌ها مورد تأکید است.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حسین شرافتی راد روز سه شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال استان در سال جاری که همزمان با هفته ثبت احوال برگزار شد، با قدردانی از آمار متقن وقایع حیاتی مجموعه ثبت احوال بر استفاده از ظرفیت این آمار در برنامه ریزی ها تأکید کرد.
وی ابراز امیدواری کرد؛ با رویکرد فرهنگی و اقدامات مؤثر در شاخص های مثبت جمعیتی استان، خراسان جنوبی از نرم کشوری، بالاتر باشد.
معاون استاندار در ابتدای صحبت ضمن گرامیداشت سالروز حماسه نه دی گفت: در این روز مردم ایران با حضور آگاهانه خود فتنه های دشمنان نظام را خنثی ساخته و با این حرکت، این روز را به عنوان نماد بیداری، ولایت مداری و عشق به انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.
شرافتی راد با تبریک پیشاپیش سالروز ولادت حضرت علی (ع)، بهره مندی ازسبک زندگی علوی را موجب تعالی و پیشرفت جامعه عنوان کرد و کاهش آسیب های اجتماعی را در گرو رفتار مبتنی بر آموزه های اسلامی دانست.
وی با اشاره به جایگاه فرهنگی و انقلابی مردم خراسان جنوبی، بر ارائه آموزش های کاربردی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تأکید کرد.
سرپرست اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی نیز از ظرفیت مؤثر مرکز رصد جمعیت ثبت احوال استان گفت و بر بهره برداری بیش از پیش مجموعه های فرهنگی خراسان جنوبی از این مرکز تأکید کرد.
وی به بیان آمار وقایع حیاتی در ۹ ماهه سال جاری پرداخت و اخاطرنشان کرد: در این مدت ۱۰ هزار و ۲۴۵ واقعه ولادت در خراسان جنوبی به ثبت رسیده که از این تعداد ۵ هزار و ۲۳۶ نوزاد پسر و مابقی دختر بوده اند.
محمدزاده گفت: بیشترین مرتبه فرزندآوری در این مدت مربوط به ولادت فرزندان دوم خانواده ها، سپس اول و در جایگاه بعدی فرزندان سوم خانواده قرار دارند.
سرپرست اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی اظهار داشت : ازدواج در ۹ ماهه اول امسال با ثبت ۴ هزار و ۶۴ واقعه رشد ۱.۴ درصدی را نشان می دهد.
وی به آمار طلاق در استان نیز اشاره کرد و گفت: در همین مدت هزار و ۸۱ واقعه طلاق به ثبت رسیده که روند کاهشی نسبت به مدت مشابه سال قبل را داشته است.
محمدزاده، خدمات نوین ثبت احوال بر بستر دولت الکترونیک را موجب تسهیل در ارائه خدمات و کاهش مراجعات مردمی و در نهایت رضایتمندی بالاتر دانست و ابراز امیدواری کرد؛ این روند مثبت با شتاب بیش از پیش ادامه یابد.


نظرات شما