سه شنبه ۱۶ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

هوای ناسالم مشهد در پانزدهمین روز دی

هوای ناسالم مشهد در پانزدهمین روز دی
پیام خراسان - کیفیت هوای کلانشهر مشهد در پانزدهمین روز زمستان با افزایش حجم آلاینده‌ها در شرایط «ناسالم» برای تنفس گروه‌های حساس قرار گرفت.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - کیفیت هوای کلانشهر مشهد در پانزدهمین روز زمستان با افزایش حجم آلاینده‌ها در شرایط «ناسالم» برای تنفس گروه‌های حساس قرار گرفت.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته و نیز یک تا دو ساعت گذشته با عدد ۱۲۰، گویای آلوده بودن هواست.
سعید محمودی با بیان اینکه هم‌اکنون کیفیت هوای ۱۷ منطقه مشهد در شرایط «ناسالم» قرار دارد، اضافه کرد: شاخص کیفیت هوا در شش منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش کیفیت، سالم است.
او با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های خودمراقبتی تاکید کرد: شهروندان مشهدی باید با کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفا کنند.
محمودی گفت: همچنین بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس در روز‌های هوای آلوده باید از تردد غیرضروری در سطح مشهد خودداری کنند.
قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰‌ای. کیو. آی به معنی وضعیت پاک و بین ۵۱ تا ۱۰۰‌ای. کیو. آی نشانگر وضعیت سالم است.
همچنین قرار گرفتن این شاخص کلی بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰‌ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰‌ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.
وقتی این شاخص بین اعداد ۲۰۱ تا ۳۰۰‌ای. کیو. آی قرار گیرد، هم نشانگر وضعیت اضطراری و بالاتر از عدد ۳۰۰ هم نمایانگر وضعیت بحرانی آلودگی هواست.


نظرات شما