پیام خراسان - به مناسبت آغاز چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در گفتگوی ویژه خبری شبکه اترک از رشد ۴۰ درصدی طرح های دهه فجر امسال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، سید مجتبی علویمقدم شامگاه یازدهم بهمن ماه در برنامه زنده تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری صدا و سیمای خراسان شمالی با بیان اینکه ۹۸۰ طرح عمرانی و اقتصادی و خدمایت در دهه فجر امسال افتتاح و کلنگ زنی می شود گفت: هزینه این طرح ۱۲ و هفت دهم همت است که ۹۰۰ طرح افتتاحی و ۸۰ طرح نیز کلنگ زنی می شود.
سیدمجتبی علوی مقدم به سفر ریاست جمهوری به استان خراسان شمالی اشاره کرد و افزود : ۸ همت اعتبار مصوب این سفر برای استان بود که ۵ و ۶ دهم همت یعنی در حدود ۷۱ درصد پرداخت شد که فرصت بسیار مناسبی را فراهم کرد.
وی به افتتاح و احداث ۱۲ کیلومتر دوم جنگل گلستان با همت و پیگیری های استاندار در دهه فجر امسال اشاره کرد و ادامه داد: با مساعد شدن شرایط جوی ۸ کیلومتر بعدی نیز در مرحله احداث قرار می گیرد تا مسیری ایمن برای زائران و مسافران به استان خراسان شمالی فراهم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی از سفر وزیر راه و شهرسازی به استان خبر داد و گفت : ۲۹ کیلومتر راه روستایی استان با حضور دکتر فرزانه صادق مالواجرد افتتاح می شود که شاخص برخورداری استان از راه روستایی را به ۴۹ و ۳ دهم افزایش می دهد.
علوی مقدم با بیان اینکه ۲ هزار واحد مسکن روستایی و هزار و ۴۳۹ واحد مسکن شهری آماده تحویل به صاحبان آنها است افزود: با دستور اکید استاندار خراسان شمالی فقط واحد هایی افتتاح می شوند که کاملا آماده و کلید تحویل باشند.
وی توسعه انرژی های پایدار را از دیگر اولویت های استان نام برد و گفت: در راستای تحقق این مهم نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی آلومینای جاجرم افتتاح و نیروگاه خورشیدی فولاد اسفراین با هزینه ۵۴۰ میلیارد تومان کلنگ زنی مشود که خوشبختانه ما با این طرح ها میتوانیم در موضوع ناترازی ها به کشور کمک کنیم.
معاون هماهنگی و امرو عمرانی استاندار خراسان شمالی در این گفتگوی زنده تلویزیونی از رشد ۳۳ درصدی اعتبارات هزینه ای، ۲۸ درصدی درآمد های عمومی، ۵۷ درصدی تملک دارایی سرمایه ای با سفر دکتر پزشکیان به خراسان شمالی اشاره کرد و از کلنگ زنی ۱۰ کیلومتر راه اصلی میامی_ جاجرم با هدف کوتاه شدن مسیر دسترسی به پایتخت در دهه فجر خبر داد.
سیدمجتبی علوی مقدم بیشترین طرح های افتتاحی شهرستان ها را در بجنورد با اعتبار ۲.۲ همت دانست و گفت : در شهرستان های استان کل اعتبار طرح های افتتاحی ۷ و نیم همت است.
وی خبر خوبی هم از کسب از رتبه یک کشور در پروژه های نهضت عدالت و توسعه عدالت آموزشی داشت و از صدا و سیمای خراسان شمالی بابت انعکاس عملکرد دولت و ایجاد حس امید در هم استانی قدردانی کرد.