يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی:

۵۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در قائنات افتتاح شد

۵۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در قائنات افتتاح شد
پیام خراسان - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۵۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در قائنات افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۵۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در قائنات افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مجتبی شریعتی‌فر روز جمعه در آیین افتتاح هفت پروژه عمرانی، اقتصادی و رفاهی شهرستان قائنات با بیان این مطلب که توسعه متوازن و تقویت زیرساخت‌ها از اولویت‌های اصلی استان است، بر ضرورت مدیریت مصرف منابع، حمایت از اشتغال پایدار و توجه ویژه به مناطق روستایی تأکید کرد.
شریعتی‌فر در این مراسم با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی، به شرایط اقلیمی استان اشاره کرد و گفت: هرچند اصلاح و نوسازی شبکه‌های زیرساختی به‌ویژه در حوزه آب ضروری است، اما واقعیت خشکسالی موضوعی جدی است که در کوتاه‌مدت قابل جبران نیست و صرفه‌جویی در مصرف خانگی و کشاورزی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر به شمار می‌رود.
وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های اقتصادی دولت، افزود: حذف ارز ترجیحی با هدف کنترل تورم و جلوگیری از کمبود کالاهای اساسی اتخاذ شد که این اقدام ضمن تضمین عرضه اقلام ضروری، به افزایش قدرت خرید دهک‌های کم‌درآمد کمک کرده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به شاخص‌های اقتصادی استان اظهار داشت: خراسان جنوبی طی هفت ماه متوالی با ثبت نرخ تورم ۳۹.۵ درصد، کمترین نرخ تورم را در میان استان‌های کشور داشته که این موفقیت حاصل تشکیل کارگروه‌های تخصصی، نظارت مستمر بر بازار و مدیریت میدانی است.
شریعتی‌فر همچنین توسعه روستاها را از اولویت‌های استان دانست و گفت: حدود ۶۰ درصد تسهیلات ارزان‌قیمت به مناطق روستایی اختصاص یافته و نهادهای مختلف برای حمایت از اشتغال واقعی و پایدار در این مناطق فعال هستند. وی در بخش دیگری از سخنان خود از رشد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد و افزود: ظرفیت انرژی پاک استان از ۳۰ مگاوات به ۸۲ مگاوات افزایش یافته و اکنون ۳۰ درصد انرژی استان از این محل تأمین می‌شود.
در ادامه این مراسم، یدالله غلام‌پور، فرماندار شهرستان قائنات، با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: عمر بسیاری از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع آب در شهرستان به بیش از ۳۰ تا ۴۰ سال می‌رسد و در سال جاری بیشترین میزان اعتبار ممکن به حوزه آبرسانی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به مسیرهای طولانی استخراج و انتقال آب به شهرها و روستاها، مصرف بهینه را یک تکلیف شرعی و اجتماعی دانست و بر ضرورت همراهی مردم در مدیریت مصرف تأکید کرد.
در دهه فجر، هفت پروژه عمرانی، اقتصادی و رفاهی با مجموع اعتباری بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان و با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی و فرماندار قائنات، در بخش قاین به بهره‌برداری رسید.
این پروژه‌ها شامل واحد تولیدی پلاستیک، طرح‌های آبرسانی شهری و روستایی، سایت ارتباطی، اقامتگاه بوم‌گردی، بند خاکی و زمین چمن مصنوعی بوده و حوزه‌های اشتغال، زیرساخت، گردشگری، تأمین آب شرب و ورزش روستایی را پوشش می‌دهد؛ طرح‌هایی که نقش مؤثری در توسعه متوازن و ارتقای کیفیت زندگی در شهرستان قائنات ایفا خواهند کرد.


نظرات شما