شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
مقالات

«این بنفشه غمگین»؛ تازه‌ترین مجموعه شعر محمدسعید میرزائی

«این بنفشه غمگین»؛ تازه‌ترین مجموعه شعر محمدسعید میرزائی
پیام خراسان - شعر‌های تازه محمدسعید میرزائی با عنوان «شعر: این بنفشه غمگین» از انتشارات سوره مهر منتشر شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - شعر‌های تازه محمدسعید میرزائی با عنوان «شعر: این بنفشه غمگین» از انتشارات سوره مهر منتشر شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، کتاب «شعر: این بنفشه غمگین»، سروده محمدسعید میرزائی، به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار نشر شد. این اثر جدیدترین مجموعه شعر شاعر است که حاوی ۳۴ غزل است. عناوین برخی از سروده‌های این مجموعه عبارت‌اند از:
«عاشقی: این غروبِ تا به ابد»، «در این جهانِ دقیقا موازیِ با تو»، «سر قرارِ تو یک جفت کفش کهنه شدم»، «مثل همیشه دیر...» و «چقدر حافظه این کویر طولانی‌ست».
محمدسعید میرزائی اهل کرمانشاه است و دکترای زبان و ادبیات فارسی دارد. او از دهه ۷۰ فعالیت ادبی خود را آغاز کرده است. از تأثیر اشعار میرزائی بر شعر معاصر کشور نمی‌توان چشم پوشید. او یکی از تأثیرگذارترین شاعران بر غزل معاصر است. همچنین در عرصه ترانه‌سرایی نیز از شاعران فعال شمرده می‌شود. میرزائی تاکنون برنده چند سرو بلورین از جشنواره بین‌المللی شعر فجر شده است.
بخشی از متن غزل «شعر: این بنفشه غمگین» را در ادامه می‌خوانید:
گل آمد آینه آمد پرنده آمد ماه
به آبشار رسید: این ادامه غزل است؟
زن - انتظار - غم (اشیاء شعر من) با چتر
سر قرار رسید: (این ادامه غزل است؟):
زن - انتظار - سفر - ایستگاه - تنهایی -
غروب در سبد (اشیاء شعر من) گلِ زرد
به روی صندلی خالی تو خون شد؛ مرد -
از انتظار رسید: (این ادامه غزل است؟)
ادامه غزل این است: مرد تنها بود
به جای اینکه به زیبایی تو فکر کند
به ماه گفت: به تنهایی تو فکر کند -
که از غبار رسید: این ادامه غزل است؟
انتشارات سوره مهر، کتاب «شعر: این بنفشه غمگین» سروده محمدسعید میرزائی را در ۱۵۲ صفحه و بهای ۲۷۵ هزار تومان منتشر کرده است.


نظرات شما