شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه در مشهد

اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه در مشهد
پیام خراسان - اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه ، از شامگاه ۲۱ بهمن در مسجد المنتظر مشهد آغاز شد و تا نماز مغرب و عشای امروز ۲۴ بهمن  ادامه دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه ، از شامگاه ۲۱ بهمن در مسجد المنتظر مشهد آغاز شد و تا نماز مغرب و عشای امروز ۲۴ بهمن ادامه دارد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مسئول برگزاری اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه گفت:در طول این اعتکاف، برنامه‌ هایی از جمله سخنرانی‌ های معرفتی، جهاد تبیین، حلقه‌ های معرفت و مسابقات فرهنگی برای معتکفان تدارک دیده شده است.
حجت الاسلام مجتبی آریانی با بیان اینکه ۶۰ دانش آموز برگزیده در این اعتکاف شرکت داشتند، گفت: این اعتکاف به میزبانی همسران شهدای مدافع حرم مصطفی عارفی و رضا سنجرانی برگزار شد.
وی افزود: در این مراسم معنوی حجج اسلام والمسلمین راضی، ابراهیمی، حسین زاده، کشمیری، آریانی و سلطانی به ارائه مباحث تربیتی و معرفتی پرداختند.
به گفته مسئول برگزاری اعتکاف ویژه دختران دانش‌ آموزان دوره اول و دوم متوسطه، شرکت کنندگان در این اعتکاف همچنین از سخنرانی اساتید دهقان و آمنا و مداحی آقای میرشکار بهره مند شدند.


نظرات شما