پیام خراسان - در هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر و چهارمین جشنواره رسانهای طنین خراسان جنوبی از تلاشها و آثار برتر رسانه قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان و چهارمین جشنواره رسانهای طنین گفت: آثار رسیده به این جشنواره در سال جاری نسبت به دوره گذشته رشد پنج درصدی داشت و ۲۴ نفر بهعنوان برگزیدگان بخشهای مختلف این دوره معرفی شدند.
زاهد با تاکید بر نقش محوری رسانه در تحقق اهداف انقلاب اسلامی، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری، هر مجموعهای که از رسانه قویتری برخوردار باشد، در دستیابی به اهداف خود موفقتر عمل میکند.
در این جشنواره ۸۵ خبرنگار و فعال رسانه ای استان با یکدیگر رقابت کردند.
از صدا وسیمای خراسان جنوبی هم ۴ اثر حائز مقام شد.
در بخش گزارش ویدئویی خبرنگاران خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی خانم ها مینا حبیبی مقدم رتبه اول و فرزانه مولایی رتبه دوم را از آن خود کردند.
در بخش پادکست جشنواره طنین خانم هانیه پیرامی از شبکه خاوران رتبه اول و خانم راضیه دیانت کار نیز از صدای خاوران در بخش ویژه جشنواره ابوذر مقام دوم را کسب کردند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی