دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار خراسان رضوی مطرح کرد؛

لزوم عبور به سمت «روابط عمومی هوشمند مبتنی بر داده»

لزوم عبور به سمت «روابط عمومی هوشمند مبتنی بر داده»
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی با تأکید بر سرعت بالای تحولات ارتباطی و لزوم گذار از روابط عمومی سنتی، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا روابط عمومی‌ها را صرفاً یک ابزار اطلاع‌رسانی ساده ندانسته و از ظرفیت داده‌محور آن‌ها برای تصمیم‌سازی‌های کلان مدیریتی استفاده کنند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی با تأکید بر سرعت بالای تحولات ارتباطی و لزوم گذار از روابط عمومی سنتی، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا روابط عمومی‌ها را صرفاً یک ابزار اطلاع‌رسانی ساده ندانسته و از ظرفیت داده‌محور آن‌ها برای تصمیم‌سازی‌های کلان مدیریتی استفاده کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دورهمی مدیران روابط عمومی استان به مناسبت هفته روابط عمومی و ارتباطات، با تاکید بر نقش حیاتی ارتباطات در حکمرانی، اظهار کرد: خیلی وقت‌ها فکر می‌کردیم که روابط عمومی فقط یک اطلاع‌رسانی ساده است، اما واقعیت این است که امروز روابط عمومی یکی از ارکان مهم تصمیم‌گیری در مدیریت است. شما بدون تردید با داده‌ها و ارتباطات گسترده‌ای که با جامعه وسیع مخاطبان دارید، باید به مدیران کمک کرده و انتقال دقیق اطلاعات را به آن‌ها داشته باشید. متقابلاً مدیران در همه دستگاه‌های اجرایی نیز باید این حلقه اتصال و واسط بین مدیریت دستگاه و مردم را قدر بدانند و برای مدیریت بهتر این فضا کمک کنند.
وی در ادامه به اهمیت سرمایه اجتماعی اشاره کرد و گفت: بدون تردید ایجاد و حفظ اعتماد بین دستگاه‌های اجرایی و مردم توسط شما باید انجام شود. اعتماد، سرمایه اصلی دستگاه‌های اجرایی است که شما باید از آن صیانت کنید و اگر خدای نکرده دچار خدشه شد، آن را بازسازی و ایجاد نمایید. اعتماد ذره‌ذره، پله‌پله و گام‌به‌گام به دست می‌آید و به عنوان یک سرمایه بزرگ ایجاد می‌شود، اما متأسفانه یک‌دفعه فرو می‌ریزد. اگر مراقبت نکنیم، این سرمایه عظیم اجتماعی می‌تواند به یکباره فرو بریزد و همه داشته‌ها را خراب کند. برای حفظ این اعتماد، چهار اصل اساسی را باید رعایت کرد؛ شفافیت، پاسخگو بودن، صداقت در گفتار و تکریم و احترام به مخاطب و ارباب رجوع.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تحولات عصر حاضر افزود: رویکرد اطلاع‌رسانی و گذر از یک روابط عمومی سنتی به شرایط جدید، اتفاق نادری است که در عصر ما رخ داده. سرعت و سیر تحولات در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه اطلاع‌رسانی، بسیار بالاست و در لحظه میلیون‌ها نفر می‌توانند اخبار را ببینند و بشنوند. مدیریت این فضا باید با هوشمندی کامل انجام شود. امروز باید از تعارف‌ها بگذریم؛ یک روابط عمومی هوشمندِ مبتنی بر داده‌ها مسئولیت اصلی شماست.
مظفری با تاکید بر سختی‌های این شغل بیان کرد: کار روابط عمومی اصلاً کار آسانی نیست. جدا از بحث تخصصی، حرفه‌ای و علمی، کاری زمان‌بر، وقت‌گیر و پرمشغله است. این شغل آثار سختی دارد و اصطلاح «سخت و زیان‌آور» در مورد آن صدق می‌کند. خوشبختانه عزیزانی که در این حوزه کار می‌کنند، معمولاً افراد بانشاط، باحوصله و سرزنده‌ای هستند که توانسته‌اند این مسیر را طی کنند و منشأ خدمات زیادی باشند.
مظفری بر لزوم همگرایی و ایجاد پویش‌های مردمی تاکید کرد و افزود: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان هرچه بیشتر فعال باشد، هم‌افزایی و انسجام بیشتری ایجاد خواهد شد. این تشکل منسجم می‌تواند بستر فعالیت‌های اجتماعی گسترده‌ای را فراهم کند. امروز در بسیاری از حوزه‌ها به پویش‌های فراگیر نیاز داریم تا مسائل را مردمی‌سازی کنیم. هر جا با اتکا به توان مردم پیش رفتیم، موفقیت‌های زیادی داشتیم.
وی در پایان با اشاره به برنامه‌های سال جاری خاطرنشان کرد: امروز شرایط کشور سخت است و برای عبور از این دشواری‌ها به فکر، دانش و همگرایی بیشتری نیاز داریم. راهبردی که امسال در استان به عنوان یکی از اولویت‌ها قرار دادیم، حل مسائل کهنه، قدیمی و موضوعاتی است که سال‌ها گره خورده و پروژه‌های نیمه‌تمامی که مردم نسبت به آن‌ها حساسیت منفی پیدا کرده‌اند. با روشنی و شفافیت، جدولی از این موضوعات را منتشر می‌کنیم. شما عزیزان در روابط عمومی‌ها و خبرنگاران در رسانه‌ها باید مدیران استان را برای حل این گره‌ها پای کار بیاورید. با تعیین جدول زمان‌بندی به سراغ حل این اولویت‌ها می‌رویم و امیدواریم با لطف خداوند و زحمات شما، قدم‌ های مؤثری برای توسعه استان برداریم.


نظرات شما