سه شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵
سیاسی

برای پوشش مراسم تشییع رهبر شهید انجام شد؛

اعزام ۳۵۰ نیروی امدادی هلال‌احمر خراسان جنوبی به مشهد مقدس

اعزام ۳۵۰ نیروی امدادی هلال‌احمر خراسان جنوبی به مشهد مقدس
پیام خراسان - بیرجند- سرپرست جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی گفت: ۳۵۰ نیروی امدادی، جوانان و تیم‌های درمانی استان در قالب ۷۰ تیم عملیاتی به مشهد مقدس اعزام شدند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیرجند- سرپرست جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی گفت: ۳۵۰ نیروی امدادی، جوانان و تیم‌های درمانی استان در قالب ۷۰ تیم عملیاتی به مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدپور صبح سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با برگزاری مراسم تشییع و تدفین رهبر معظم انقلاب، تمامی ظرفیت‌های امدادی و عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی برای خدمت‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم به حالت آماده‌باش درآمده است.
وی افزود: در همین راستا ۳۵۰ نفر از نیروهای امدادی، اعضای جوانان و تیم‌های درمانی جمعیت هلال‌احمر استان در قالب ۷۰ تیم پنج نفره به مشهد مقدس اعزام شدند تا در کنار نیروهای عملیاتی جمعیت هلال‌احمر کشور، خدمات امدادی، درمانی و بشردوستانه مورد نیاز را ارائه کنند.
سرپرست جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی ادامه داد: برای افزایش توان عملیاتی و تسریع در روند امدادرسانی، پنج دستگاه آمبولانس به همراه ۱۵ نفر از نجاتگران مجرب استان نیز به مشهد اعزام شده‌اند تا در صورت نیاز در عملیات امدادی و انتقال مصدومان مشارکت داشته باشند.
محمدپور با اشاره به آماده‌باش کامل مجموعه امدادی استان بیان کرد: پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای، شعب جمعیت هلال‌احمر شهرستان‌ها، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC)، تیم آنست (سگ‌های زنده‌یاب) و تیم واکنش سریع استان نیز در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به حوادث احتمالی پاسخ دهند.
وی تأکید کرد: هدف از این اقدامات، تأمین آرامش، امنیت و سلامت زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم و ارائه خدمات شایسته امدادی در این رویداد ملی است.


نظرات شما