شنبه ۲۰ تير ۱۴۰۵
گفتگو

تصادف در کمربندی فردوس ۲ کشته و سه مصدوم داشت

تصادف در کمربندی فردوس ۲ کشته و سه مصدوم داشت
پیام خراسان - ایرنا/ رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه سواری پژو پارس با یک دستگاه تریلی اسکانیا در محور کمربندی فردوس، ۲ نفر جان باختند و سه نفر مصدوم ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه سواری پژو پارس با یک دستگاه تریلی اسکانیا در محور کمربندی فردوس، ۲ نفر جان باختند و سه نفر مصدوم شدند.
سرهنگ محمدامیر کاظمی، افزود: این حادثه ساعت ۲۳:۴۵ شب گذشته و در کیلومتر ۱۰ محور بعد از پلیس‌راه فردوس رخ داد که پس از اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی، بلافاصله ماموران پلیس و نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.
وی اظهار کرد: بررسی‌های اولیه نشان داد یک دستگاه سواری پژو پارس که از مشهد به سمت شیراز در حرکت بود، با یک دستگاه تریلی حامل بار سنگ که از مهریز عازم مشهد بود، برخورد کرده است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی بیان کرد: در این حادثه ۲ نفر در محل جان خود را از دست دادند و سه مصدوم نیز توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
وی علت این سانحه را بی‌احتیاطی راننده سواری پژو پارس به دلیل انحراف به چپ ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی اعلام کرد و گفت: رانندگان باید با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از هرگونه عجله و شتاب بی‌مورد پرهیز کنند.
سرهنگ کاظمی همچنین از شهروندان خواست از توقف در حاشیه جاده‌ها و تماشای صحنه تصادف خودداری کنند، زیرا این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز بروز حوادث ثانویه و ناگوار شود.


نظرات شما