دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

مراسم وداع و تشییع شهیدان مدافع امنیت در مشهد برگزار می‌شود

مراسم وداع و تشییع شهیدان مدافع امنیت در مشهد برگزار می‌شود
پیام خراسان - فارس/ مراسم تشییع و وداع با پیکر مطهر شهیدان مدافع امنیت «مهدی هنرمند» و «سیدسجاد علوی» در منطقه سکونت و شهادت شهیدان در مشهد برگزار می‌شود. صدیقه خدیوی، مدیرکل ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فارس / مراسم تشییع و وداع با پیکر مطهر شهیدان مدافع امنیت «مهدی هنرمند» و «سیدسجاد علوی» در منطقه سکونت و شهادت شهیدان در مشهد برگزار می‌شود.
صدیقه خدیوی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی طی پیامی شهادت «سید سجاد علوی» و «مهدی هنرمند» را تبریک و تسلیت گفت و برای خانواده معزز این شهیدان والامقام از درگاه خداوند منان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت کرد.
طبق احترام به نظر خانواده شهیدان و جمع بندی نظرات نمایندگان جلسه ستاد تشییع مقرر شد، مراسم تشییع و وداع در منطقه سکونت و شهادت این شهدا برگزار و مسئولان استانی با حضور درمنزل شهیدان از والدین و خانواده دلجویی و ادای احترام کنند.
مراسم وداع و اقامه نماز بر پیکر مطهر شهیدان همزمان با نماز ظهر و عصر دوشنبه ۲۲ تیرماه در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.مراسم وداع رأس ساعت ۲۱، دوشنبه ۲۲ تیرماه در منطقه شهادت در میدان سلمان تقاطع بلوار پیروزی و سپس مراسم تشییع در منطقه سکونت شهیدان رأس ساعت ۲۲ همان روز در میدان فجر به سمت چهارراه برق برگزار می‌شود.
همچنین رأس ساعت هشت صبح سه شنبه 23 تیرماه به صورت همزمان پیکر مطهر شهید «مهدی هنرمند» در گلزار شهدای آرمستان بهشت رضا(ع) و پیکر مطهر شهید «سیدسجاد علوی» در گلزار شهدای خواجه ربیع در جوار یاران شهیدشان به خاک سپرده می‌شود.
گفتنی است همزمان با برگزاری مراسم تشییع قائد عظیم‌الشان انقلاب اسلامی در مشهد، «سیدسجاد علوی» و «مهدی هنرمند» فرزندان غیور و بسیجی مشهدالرضا(ع) در میدان یادگاران بلوار سرافرازان مشهد برای ایجاد آرامش و تأمین امنیت در حال گشت‌زنی بودند که توسط افراد مسلح ناشناس مورد هدف قرار گرفته و به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.


نظرات شما