سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

رئال مادرید مذاکره با وینیسیوس را از سر گرفت

رئال مادرید مذاکره با وینیسیوس را از سر گرفت
پیام خراسان - تسنیم/باشگاه رئال مادرید مذاکرات با ستاره برزیلی‌اش برای تمدید قرارداد را از سر گرفت. وینیسیوس جونیور روز گذشته (دوشنبه) در حالی پس از همراهی تیم ملی فوتبال ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تسنیم /باشگاه رئال مادرید مذاکرات با ستاره برزیلی‌اش برای تمدید قرارداد را از سر گرفت.
وینیسیوس جونیور روز گذشته (دوشنبه) در حالی پس از همراهی تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی 2026 و سپری کردن تعطیلات تابستانی به تمرینات رئال مادرید بازگشت که هنوز آینده حرفه‌ای‌اش در هاله‌ای از ابهام است و شایعاتی پیرامون این موضوع وجود دارد.
شبکه تلویزیونی «ESPN» در این خصوص گزارش داد؛ باشگاه رئال مادرید مذاکرات تمدید قرارداد با وینیسیوس جونیور را از سر گرفته است. بر اساس این گزارش؛ رئال پیشنهادی به ارزش 22 میلیون یورو در سال برای او ارسال کرده‌ است، اما این مبلغ همچنان کمتر از رقم درخواستی 30 میلیون یورویی این ستاره برزیلی است.
طبق این گزارش؛ وینی جونیور معتقد است که در سن 26 سالگی، این باید بزرگترین قرارداد دوران حرفه‌ای‌اش باشد. گفته می‌شود ستاره برزیلی رئال مادرید می‌خواهد حق تصویری مانند قرارداد کیلیان امباپه داشته باشد، یعنی صد درصد حق تصویر از آن خودش باشد. او همچنین پاداش تمدید را هم از باشگاه رئال مادرید طلب کرده است.
باشگاه آرسنال وضعیت وینیسیوس جونیور را از نزدیک زیرنظر دارد، این در حالی است که مدیران باشگاه رئال مادرید نمی‌خواهند ریسک رسیدن این بازیکن برزیلی به ماه ژانویه 2027 بدون تمدید قرارداد را بپذیرند و خواهان تعیین تکلیف هر چه سریعتر قرارداد این بازیکن هستند.
گفته می‌شود ژوزه مورینیو سرمربی جدید رئال مادید خواهان حفظ وینیسیوس است. این بازیکن برزیلی که از سال 2018 در عضویت باشگاه رئال مادرید است، تاکنون در 375 بازی برای این تیم به میدان رفته و در کنار به ثمر رساندن 128 گل، 100 پاس‌گل هم ساخته است.
وینیسیوس تاکنون به رئال مادرید برای کسب 14 جام، از جمله سه قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، کمک کرده است.


نظرات شما