پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار خراسان جنوبی:

بیش از ۵.۴ همت اعتبار به ابرپروژه راه‌آهن خراسان جنوبی تخصیص یافت

بیش از ۵.۴ همت اعتبار به ابرپروژه راه‌آهن خراسان جنوبی تخصیص یافت
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال گذشته بیش از ۵.۴ همت اعتبار به ابرپروژه راه‌آهن خراسان جنوبی تخصیص یافت.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال گذشته بیش از ۵.۴ همت اعتبار به ابرپروژه راه‌آهن خراسان جنوبی تخصیص یافت.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی عصر چهارشنبه در دیدار با مجری پروژه راه‌آهن زاهدان–بیرجند–مشهد، با اشاره به شتاب قابل توجه در تأمین اعتبارات این پروژه اظهار کرد: از ابتدای آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن در استان تاکنون، ۷.۳ همت اعتبار به این پروژه تخصیص یافته که ۵.۴ همت آن طی دو سال گذشته تأمین شده و بیش از ۳ همت از مجموع اعتبارات نیز مربوط به سفر ریاست جمهوری است.
وی افزود: بر اساس مصوبه دولت در سال گذشته مقرر شده بود طی سه سال، سه همت اعتبار به راه‌آهن در محدوده استان خراسان جنوبی تزریق شود اما با پیگیری‌های نهاد ریاست جمهوری، مجموعه استانداری و اداره‌کل راه و شهرسازی و حمایت‌های وزارت راه و شهرسازی و همچنین تلاش و پیگیری نمایندگان استان، این میزان اعتبار در کمتر از یک سال به پروژه تزریق شده است.
استاندار تصریح کرد: تنها طی هشت ماه گذشته حدود ۳.۴ همت اعتبار به پروژه راه‌آهن استان اختصاص یافته که این میزان، بیانگر عزم جدی برای شتاب‌بخشی به اجرای این طرح راهبردی و زیرساختی است.
هاشمی با اشاره به رشد قابل توجه پیشرفت فیزیکی پروژه راه‌آهن در استان گفت: پیشرفت این پروژه در ابتدای دولت حدود ۱۸ درصد بود که امروز به بیش از ۳۷ درصد رسیده و این روند با جدیت دنبال می‌شود.
وی تأکید کرد: راه‌آهن یک مطالبه جدی و به‌حق مردم خراسان جنوبی است و تکمیل آن می‌تواند دسترسی استان به مرکز کشور و استان‌های همجوار را متحول کرده و نقش مهمی در توسعه اقتصادی، تجاری و حمل‌ونقل شرق کشور ایفا کند.
استاندار ادامه داد: پیگیری اجرای پروژه از مسیر یونسی به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد و در مسیر نهبندان–سربیشه نیز عملیات اجرایی در حال انجام است و تلاش می‌کنیم با تأمین اعتبارات مورد نیاز، روند اجرای پروژه در هر دو مسیر شتاب بیشتری بگیرد.
هاشمی همچنین از تلاش پیمانکاران پروژه قدردانی کرد و گفت: با وجود مطالبات و ارائه صورت‌وضعیت از سوی برخی پیمانکاران، عملیات اجرایی پروژه متوقف نشده و پیمانکاران با جدیت به فعالیت خود ادامه می‌دهند که از این همراهی و تلاش صمیمانه تشکر می‌کنم.
وی با اشاره به ظرفیت راه‌آهن برای ایجاد تحول در شرق کشور ابراز امیدواری کرد: با تداوم حمایت‌های دولت و افزایش تزریق اعتبارات شاهد شتاب بیشتر در اجرای پروژه باشیم و در آینده نزدیک مردم استان شاهد تحقق یکی از مهم‌ترین مطالبات زیرساختی خود و طنین‌انداز شدن سوت قطار در خراسان جنوبی باشند.
استاندار با قدردانی از همراهی و پیگیری مجموعه‌های ملی و استانی و همه عوامل مؤثر در پیشبرد پروژه راه‌آهن، تأکید کرد: مدیریت استان با جدیت روند تأمین اعتبار و اجرای این پروژه راهبردی را دنبال خواهد کرد تا شاهد شتاب بیشتر در تکمیل مسیر ریلی و تحقق مطالبه دیرینه مردم خراسان جنوبی باشیم.

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی


نظرات شما