پیام خراسان - همزمان با گرامی داشت هفته دولت، ۳ طرح با هزینه بیش از ۱۰ میلیارد تومان در روستاهای بخش مرکزی جغتای به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرماندار شهرستان جغتای گفت: در سومین روز هفته دولت و با حضور مسئولان محلی، سه طرح در حوزهای عمرانی و ورزشی در بخش مرکزی با صرف هزینه ۱۰ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
حسن ابارشی افزود: این طرحها شامل: آسفالت و بهسازی معابر در روستای جاورتن به مساحت ۳ هزار مترمربع با صرف هزینه ۳ میلیاردو ۳۵۰ میلیون تومان، افتتاح چمن مصنوعی در روستای جبله با هزینه ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و آسفالت و بهسازی و سنگ فرش معابر روستای گفت (gaft) به مساحت ۴ هزار متر مربع با هزینه ۵ میلیارد تومان است.






بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای بهره برداری از ۳ طرح عمرانی و ورزشی در جغتای





