دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

همراهی با آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی بانشاط، تکلیف همه دستگاه‌هاست

همراهی با آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی بانشاط، تکلیف همه دستگاه‌هاست
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: همراهی با آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی بانشاط، تکلیف همه دستگاه‌هاست.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: همراهی با آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی بانشاط، تکلیف همه دستگاه‌هاست.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی عصر یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه این شورا وظیفه‌ای مهم‌تر از فراهم کردن زمینه بازگشایی مدارس در آرامش کامل و ایجاد اطمینان خاطر برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها ندارد، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید در این مسیر آموزش و پرورش را همراهی کنند.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه عدالت در فضاهای آموزشی افزود: اولویت نخست در آستانه سال تحصیلی جدید آماده‌سازی فضاهای آموزشی است و پروژه‌هایی که برای بهره‌برداری در آستانه مهرماه برنامه‌ریزی شده‌اند باید با جدیت دنبال شوند تا دانش‌آموزان از ابتدای سال تحصیلی در فضاهای جدید مستقر شوند.
استاندار با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در حوزه آماده‌سازی مدارس، بر تسریع در روند تکمیل پروژه‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: بهره‌برداری از فضاهای آموزشی به‌گونه‌ای صورت گیرد که پاسخگوی نیاز دانش‌آموزان در زمان مقرر باشد.
هاشمی بر رعایت کامل ضوابط ثبت‌نام و جلوگیری از دریافت هرگونه وجه تحت عنوان هزینه ثبت‌نام تأکید کرد و گفت: در فرآیند ثبت‌نام نباید مبلغی از خانواده‌ها دریافت شود و فعالیت‌های انجمن اولیا و مربیان نیز باید در چارچوب ضوابط و با مشارکت داوطلبانه خانواده‌ها انجام گیرد.
وی همچنین با اشاره به موضوع پوشاک مدارس، از تولیدکنندگان و فعالان این حوزه در استان قدردانی کرد و افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد پوشاک تولیدی مدارس در استان از کیفیت و استاندارد مناسبی برخوردار است و در زمینه قیمت نیز شرایط قابل قبولی دارد، با این حال موضوع قیمت و کیفیت باید به‌صورت مستمر مورد بررسی و راستی‌آزمایی قرار گیرد.
استاندار بر ضرورت آماده‌سازی فضاهای شهری همزمان با آغاز سال تحصیلی نیز تأکید کرد و گفت: دانش‌آموز باید در نخستین روز مدرسه در سیمای شهر تفاوتی محسوس مشاهده کند، از این رو شهرداری‌ها باید نسبت به نظافت، رنگ‌آمیزی، فضا سازی، نصب پرچم و المان‌های مناسب و به‌ویژه پاکیزگی محیط پیرامون مدارس اهتمام بیشتری داشته باشند.
هاشمی ساماندهی و نظارت بر سرویس مدارس را از دیگر موضوعات مهم در آستانه بازگشایی مدارس عنوان کرد و افزود: هماهنگی میان آموزش و پرورش، شهرداری، پلیس راهور و سایر دستگاه‌های مرتبط باید به‌گونه‌ای باشد که تردد دانش‌آموزان با حداکثر ایمنی و کمترین دغدغه برای خانواده‌ها انجام شود.
به گفته وی؛ مدیریت مطلوب ترافیک، به‌ویژه در ساعات آغاز و پایان فعالیت مدارس، نیازمند برنامه‌ریزی و حضور میدانی دستگاه‌های مسئول است.
وی به اقدامات انجام‌شده برای تأمین لوازم‌ التحریر دانش‌آموزان نیازمند نیز اشاره کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره)، هلال احمر، بهزیستی و سایر مجموعه‌های حمایتی اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام داده‌اند و ضروری است اداره کل امور اجتماعی استانداری نیز ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد را برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند ساماندهی کرده و گزارشی از میزان مشارکت و بسته‌های تهیه‌شده ارائه نماید.
استاندار با تأکید بر اینکه سال تحصیلی جدید باید به‌صورت حضوری و با آمادگی کامل آغاز شود، برگزاری برنامه‌های مناسب به مناسبت بازگشایی مدارس را ضروری خواند و گفت: جشن‌های بازگشایی مدارس باید با برنامه‌ریزی مناسب، فضای بانشاط و متناسب با شأن دانش‌آموزان برگزار و اطلاع‌رسانی آن نیز به شکل مطلوب انجام شود.
هاشمی با قدردانی از همراهی معلمان و فرهنگیان در برنامه‌های مختلف، به نقش آنان در شرایط دشوار و دوران جنگ اخیر اشاره کرد و گفت: فرهنگیان در کنار سایر اقشار جامعه پای کار بودند و همان‌گونه که رزمندگان در میدان‌های مختلف ایستادگی کردند، معلمان نیز در میدان تعلیم و تربیت و حفظ جریان آموزش نقش‌آفرینی کردند.

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی

پیام خراسان

خراسان جنوبی


نظرات شما