پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

حمله تروریست‌ها به ایست بازرسی در سیستان‌وبلوچستان؛ یک مأمور انتظامی به شهادت رسید

حمله تروریست‌ها به ایست بازرسی در سیستان‌وبلوچستان؛ یک مأمور انتظامی به شهادت رسید
پیام خراسان - تسنیم/ معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان از دفع حمله مسلحانه به ایست و بازرسی ورودی شهر راسک خبر داد. علی خلیل‌آبادی، معاون امنیتی و انتظامی ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تسنیم / معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان از دفع حمله مسلحانه به ایست و بازرسی ورودی شهر راسک خبر داد.
علی خلیل‌آبادی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان اظهار کرد: ساعتی پیش، عوامل تروریستی مزدور دشمن اقدام به تیراندازی از سمت رودخانه به سوی ایست و بازرسی «احمدآباد» شهر راسک کردند.
وی با بیان اینکه نیروهای مستقر در ایست و بازرسی بلافاصله با هوشیاری و اقتدار به این حمله پاسخ دادند، افزود: در پی اقدام متقابل نیروهای امنیتی، مهاجمان مجبور به عقب‌نشینی شده و تیراندازی‌ها متوقف شد.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان تصریح کرد: در این حادثه هیچ‌گونه خسارت یا اتفاق خاصی رخ نداده و نیروهای پشتیبان در آمادگی کامل، در حال رصد منطقه و پایش شرایط امنیتی هستند.
بنا بر اعلام این مقام مسئول، بررسی‌های تکمیلی در خصوص ابعاد این حادثه در جریان است و اخبار تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد: ساعتی قبل، در پی حمله بزدلانه و مسلحانه به یکی از ایستگاه‌های ایست و بازرسی در شهر راسک، گروهبان یکم علیرضا سنچولی از مأموران انتظامی، به شهادت رسید.
تلاش برای شناسایی و دستگیری عاملان این جنایت ادامه دارد.


نظرات شما