پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

رنگرز: دو طلای کشتی فرنگی تقدیم مردم؛ در بازی‌های آسیایی مصاف عادلانه‌ای نداشتیم

رنگرز: دو طلای کشتی فرنگی تقدیم مردم؛ در بازی‌های آسیایی مصاف عادلانه‌ای نداشتیم
پیام خراسان - آخرین خبر/حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران، پس از کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز توسط شاگردانش در بازی‌های آسیایی ناگویا، گفت: این افتخارات متعلق به ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - آخرین خبر /حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران، پس از کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز توسط شاگردانش در بازی‌های آسیایی ناگویا، گفت: این افتخارات متعلق به مردم است و باید آن را به پیشگاه مردم عزیز ایران تقدیم کنیم.
رنگرز پس از پایان بازی های آسیایی در کشتی فرنگی با اشاره به عملکرد شاگردانش گفت: دوره قبل بازی‌های آسیایی با ترکیب کامل شرکت کردیم و دو مدال طلا گرفتیم، اما در این دوره با توجه به اولویت ما برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان، ترکیب اصلی تیم ملی در خانه ماند؛ چرا که تنها ۲۰ روز دیگر باید در مسابقات جهانی شرکت کنند.
وی ادامه داد: رقبای ما از جمله ژاپن، قزاقستان، ازبکستان و کره جنوبی با تمام داشته‌های خود در بازی‌های آسیایی حاضر شدند و به همین دلیل عملاً مصاف ما با آنها مصاف عادلانه‌ای نبود.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی خاطرنشان کرد: شرایط به گونه‌ای رقم خورد که تعدادی از کشتی‌گیران ما به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ از حضور محروم شدند و تعدادی دیگر نیز آسیب دیدند. در نهایت مجبور شدیم محمدجواد رضایی را از وزن ۷۲ کیلوگرم به ۶۷ کیلوگرم ببریم که این کشتی‌گیر دلاورانه جنگید و برای حضور در این وزن هشت کیلوگرم وزن کم کرد.
رنگرز درباره مدال طلای مهدی بالی نیز گفت: مهدی بالی بعد از دو سال و نیم دوری از میدان به مسابقات بازگشت. جا دارد از پروفسور میرزایی صمیمانه تشکر کنم که با تنها دو اردو این کشتی‌گیر را به شرایط مسابقه رساند. مهدی در دیدار نیمه‌نهایی مقابل ژاپن نیز شایستگی حضور در فینال و کسب مدال طلا را داشت و خوشبختانه توانستیم او را به مدال طلا برسانیم.
وی افزود: پیش‌بینی ما نیز حول همین دو مدال طلا بود، البته برای غلامرضا فرخی شرایط ویژه‌تری قائل بودیم. او برای کمک به تیم ملی در وزن بالاتر کشتی گرفت و از خودگذشتگی کرد. مجموعه‌ای از شرایط، از جمله وضعیت بدنی، برخی اشتباهات فنی و اتفاقات داوری دست به دست هم داد تا غلامرضا فرخی نتواند شایستگی‌های خود را نشان دهد.
رنگرز تأکید کرد: قطعاً غلامرضا فرخی در وزن تخصصی خود، یعنی ۸۲ کیلوگرم، در ۲۰ تا ۲۵ روز آینده بار دیگر دین خود را به مردم ادا خواهد کرد.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان گفت: امکانات، زیرساخت‌ها و ابزار لازم در اختیار تیم بود و چیزی کم و کسر نداشتیم. توقع خودمان این بود که هر شش کشتی‌گیر به مدال طلا برسند. پرونده بازی‌های آسیایی برای ما بسته می‌شود و بلافاصله پس از بازگشت، با فاصله یکی دو روز باید برای رقابت‌های جهانی در آمریکا آماده شویم و پس از آن نیز قهرمانی جهان بزرگسالان را پیش رو داریم.
وی تصریح کرد: امیدوارم در هر دو رویداد پیش رو بتوانیم توقع مردم را برآورده کنیم. مطمئنم دلاورمردان کشتی آزاد و فرزندان ملت نیز در ادامه رقابت‌ها کار ماندگاری انجام خواهند داد و با کسب بیش از دو مدال طلا، کام مردم را شیرین خواهند کرد.
رنگرز در پایان گفت: امیدوارم مردم عزیز از ما راضی باشند. به نشانه احترام سر تعظیم فرود می‌آوریم و هرچه داریم از مردم است.


نظرات شما