سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

اسکواش در شهرکرد یک گام به جلو رفت

اسکواش در شهرکرد یک گام به جلو رفت
پیام خراسان - فارس/ همزمان با روز جهانی اسکواش، توسعه زیرساخت‌های این رشته و افزایش حمایت مدیریت شهری از اسکواش در شهرکرد در دیدار اعضای هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری با ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فارس / همزمان با روز جهانی اسکواش، توسعه زیرساخت‌های این رشته و افزایش حمایت مدیریت شهری از اسکواش در شهرکرد در دیدار اعضای هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری با شهردار و رئیس شورای اسلامی شهرکرد مورد تأکید قرار گرفت.
اعضای هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری به مناسبت روز جهانی اسکواش با محمدحسین واحدیان، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهرکرد دیدار و درباره ظرفیت‌ها، نیازهای زیرساختی و راهکارهای توسعه این رشته ورزشی گفت‌وگو کردند.
در این دیدار، استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، توسعه فضاهای ورزشی و حمایت مدیریت شهری از رشته‌های تخصصی به‌عنوان محورهای اصلی مورد بررسی قرار گرفت.
محمدحسین واحدیان، شهردار شهرکرد، با اشاره به روند شکل‌گیری و توسعه اسکواش در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: آرش محمدی نافچی برای بنیانگذاری و توسعه اسکواش در استان زحمات زیادی کشیده و با پیگیری‌های مستمر و ارتباط مؤثر با مجموعه مدیریت شهری، این رشته را به جایگاه قابل توجهی رسانده است.وی افزود: پیگیری‌های انجام‌شده موجب شد شورای اسلامی شهر و مجموعه شهرداری شهرکرد با ظرفیت‌های اسکواش بیشتر آشنا شوند و زمینه حمایت و همراهی با این رشته ورزشی فراهم شود.
واحدیان با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ورزشی ادامه داد: حمایت از هیأت‌های ورزشی و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت جوانان و شناسایی استعدادها، بخشی از مسئولیت اجتماعی مدیریت شهری در مسیر ارتقای سلامت و کیفیت زندگی شهروندان است.
شهردار شهرکرد تصریح کرد: رشته‌های تخصصی ورزشی می‌توانند زمینه مناسبی برای حضور جوانان، کشف استعدادهای ورزشی و افزایش نشاط اجتماعی فراهم کنند و مدیریت شهری نیز در حد ظرفیت‌های خود از توسعه این حوزه حمایت خواهد کرد.
در ادامه، اعضای هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری ضمن قدردانی از همراهی مدیریت شهری، بر تداوم همکاری میان هیأت اسکواش، شورای اسلامی شهر و شهرداری شهرکرد برای توسعه این رشته تأکید کردند.همچنین در پایان این دیدار، با اهدای لوح سپاس از محمدحسین واحدیان به پاس حمایت و همراهی با خانواده اسکواش چهارمحال و بختیاری تقدیر شد.
آرش محمدی نافچی، بنیانگذار و رئیس هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری و عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران، نیز با پیگیری توسعه این رشته در استان، در این دیدار حضور داشت.
کسب کرسی هیأت‌رئیسه فدراسیون اسکواش از سوی محمدی نافچی نیز می‌تواند ظرفیت ارتباطات ملی این رشته را برای چهارمحال و بختیاری تقویت کرده و زمینه پیگیری جدی‌تر مطالبات و توسعه زیرساخت‌های اسکواش استان را فراهم کند.
در ادامه آرش محمدی با اشاره به فعالیت حدود ۱۰۰ ورزشکار در رشته اسکواش در چهارمحال و بختیاری گفت: ۶۰ درصد ورزشکاران این رشته را بانوان و ۴۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند و برگزاری کلاس‌های آموزشی در سطوح مختلف، همچنان یکی از اولویت‌های هیأت اسکواش استان است.
رئیس هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری از دریافت یک قطعه زمین برای ساخت خانه اسکواش استان خبر داد و افزود: این زمین با هدف ایجاد زیرساخت دائمی اسکواش در استان دریافت شده و با توجه به محدودیت اعتبارات، رایزنی برای جذب منابع دولتی و خیران به‌منظور ساخت خانه اسکواش در حال انجام است.


نظرات شما