سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

شرط اول و آخر رونالدو برای بازگشت به تیم ملی

شرط اول و آخر رونالدو برای بازگشت به تیم ملی
پیام خراسان - ورزش ۳/آینده کریستیانو رونالدو در تیم ملی پرتغال پس از خروج ناگهانی او از اردوی این تیم، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. مهاجم ۴۱ ساله پرتغالی پس از ترک ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /آینده کریستیانو رونالدو در تیم ملی پرتغال پس از خروج ناگهانی او از اردوی این تیم، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.
مهاجم ۴۱ ساله پرتغالی پس از ترک اردو گفته بود که در زمان مناسب حقیقت ماجرا را برای هواداران فاش خواهد کرد. اکنون گزارش‌هایی منتشر شده که از شرط‌های او برای بازگشت به تیم ملی حکایت دارد.
بر اساس این گزارش‌ها، رونالدو بازگشت به تیم ملی را تنها در صورتی می‌پذیرد که ژرژ ژسوس از سمت سرمربیگری کنار برود و او بار دیگر نقشی محوری در تیم داشته باشد.
کاپیتان پرتغال نمی‌خواهد در بازگشت احتمالی‌اش بازیکنی نیمکت‌نشین یا کم‌اثر باشد. او که با ۱۴۶ گل در ۲۳۴ بازی، بهترین گلزن تاریخ فوتبال ملی است، به دنبال ادامه حضور در تیم ملی با جایگاهی متناسب با نقش و سابقه‌اش است.

پیام خراسان

اختلاف‌ها پس از چند دیدار پایانی مرحله گروهی لیگ ملت‌های اروپا شدت گرفت. گزارش‌ها از نارضایتی رونالدو درباره دقایق حضورش در زمین و نحوه مدیریت رختکن حکایت دارند. گفته می‌شود نقطه اوج تنش زمانی بود که او در کنار زمین گرم کرد اما وارد میدان نشد. این اتفاق باعث شد کاپیتان پرتغال پیش از پایان بازی‌های پنجره ملی ماه سپتامبر، موقتاً اردو را ترک کند.
با این حال، فدراسیون فوتبال پرتغال رویکردی آشتی‌جویانه در پیش گرفته و تلاش می‌کند اختلاف‌ها را پیش از پنجره ملی ماه نوامبر حل کند. ژرژ ژسوس نیز گفته است درهای تیم ملی به روی رونالدو باز است و دو طرف می‌توانند پیش از اعلام فهرست بعدی با یکدیگر گفت‌وگو کنند. سرمربی پرتغال ماجرا را «سوءتفاهمی قابل‌حل» توصیف کرده، اما گفته است بابت اتفاق‌های رخ‌داده عذرخواهی نخواهد کرد.
رونالدو در کنار اختلاف‌های فنی، همچنان انگیزه‌ای بزرگ برای ادامه فوتبال دارد: رسیدن به هزار گل در دوران حرفه‌ای. همچنین گمانه‌زنی‌هایی درباره بازگشت او برای دیدارهای احتمالی خداحافظی در سال ۲۰۲۷ مطرح شده است. اگر توافقی میان او و کادر فنی حاصل شود، ممکن است هواداران پرتغال در بازی‌های نوامبر برابر دانمارک و ولز دوباره کاپیتان خود را ببینند.


نظرات شما