جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۲۳۰ پروژه عمرانی بنیاد مسکن کرمانشاه به مناسبت روز ملی روستا و عشایر

افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۲۳۰ پروژه عمرانی بنیاد مسکن کرمانشاه به مناسبت روز ملی روستا و عشایر
پیام خراسان - ایرنا/ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲ هزار و ۲۳۰ پروژه عمران و مسکن روستایی با اعتباری بالغ بر ۱۴۷۰ میلیارد ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲ هزار و ۲۳۰ پروژه عمران و مسکن روستایی با اعتباری بالغ بر ۱۴۷۰ میلیارد تومان در سطح استان به مناسبت روز ملی روستا و عشایر خبر داد.
شمس‌اله خدادادی ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی روستا و عشایر، با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های روستایی به‌عنوان کانون‌های تولید و بالندگی کشور، اظهار کرد: خدمت‌رسانی به جامعه روستایی و عشایری همواره از اولویت‌های بنیاد مسکن است و در همین راستا، همزمان با گرامیداشت این روز، پروژه‌های متعددی در حوزه‌های مسکن، عمران و خدمات فنی در سراسر استان به بهره‌برداری رسیده یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است.
بهره‌برداری از ۱۸۰۰ واحد مسکن روستایی
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات شاخص در حوزه مسکن روستایی تصریح کرد: در این ایام، ۱۸۰۰ واحد مسکن روستایی با صرف اعتباری معادل ۷۲۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. این پروژه‌ها ضمن ارتقای کیفیت سکونت، موجب بهره‌مندی ۹ هزار نفر از مسکن مقاوم و استاندارد شده و اشتغالزایی مستقیم برای ۲۷۰۰ نفر را به همراه داشته است.
تحول در زیرساخت‌های روستایی با اجرای ۱۳۰ طرح هادی
خدادادی از اجرای ۱۳۰ طرح هادی روستایی خبر داد و افزود: با هدف بهبود معابر و ارتقای رفاه عمومی، ۹۰۰ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی در معابر روستایی با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان انجام شد که این اقدام، زیرساخت‌های لازم را برای بهره‌مندی ۶۵ هزار نفر از اهالی روستا فراهم کرده و زمینه اشتغال ۲۷۰۰ نفر دیگر را مهیا نموده است.
توسعه «خانه‌های امید» و واگذاری زمین برای مسکن معیشت‌محور
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ایجاد خانه‌های امید اشاره کرد و گفت: ۴۸ واحد خانه امید در این ایام به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی ۳۲۰ واحد دیگر در روستاهای حریم شهر با اعتباری شامل وام‌های بلندمدت، وام‌های بلاعوض معادل ۱۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شد که در مجموع ۱۵۰۰ نفر از این خدمات منتفع خواهند شد.
خدادادی همچنین با بیان اهمیت تثبیت مالکیت و توسعه اراضی روستایی خاطرنشان کرد: علاوه بر صدور ۲۰۰۰ جلد سند مالکیت روستایی، ۱۰/۶ هکتار زمین جهت ساخت مسکن معیشت‌محور تأمین و آماده‌سازی شد که در قالب ۱۰۶ قطعه زمین به‌صورت اجاره ۹۹ ساله به واجدین شرایط واگذار گردید.


نظرات شما