سه شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵
ورزشی

پورعلی‌گنجی در عراق برگشت

پورعلی‌گنجی در عراق برگشت
پیام خراسان - ورزش ۳/مدافع ایرانی پاختاکور پس از دو مسابقه دوباره در ترکیب تیمش مقابل نیروی هوایی قرار گرفت. در ادامه مسابقات هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیم ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3/مدافع ایرانی پاختاکور پس از دو مسابقه دوباره در ترکیب تیمش مقابل نیروی هوایی قرار گرفت. در ادامه مسابقات هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیم پاختاکور ازبکستان که مرتضی پورعلی‌گنجی را در فهرست دارد، از ساعت 21:45 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه مدینه بغداد مقابل تیم نیروی هوایی عراق قرار

ورزش 3 /مدافع ایرانی پاختاکور پس از دو مسابقه دوباره در ترکیب تیمش مقابل نیروی هوایی قرار گرفت.
در ادامه مسابقات هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیم پاختاکور ازبکستان که مرتضی پورعلی‌گنجی را در فهرست دارد، از ساعت 21:45 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه مدینه بغداد مقابل تیم نیروی هوایی عراق قرار می‌گیرد.
مرتضی پورعلی‌گنجی که در هفته اول لیگ نخبگان حضور تعویضی از ابتدای نیمه دوم مقابل الاهلی عربستان داشت و عملکرد درخشانی در جریان تساوی یک بر یک تیمش در جده ارائه داد و در دومین دیدار آسیایی برابر القادسیه عربستان در ترکیب قرار گرفت، امشب هم یکی از 11 نفر اصلی تیمش در جدال با نیروی هوایی عراق است.
پورعلی‌گنجی پس از دو نمایش موثر در مسیر جلوگیری از شکست پاختاکور ازبکستان مقابل تیم‌های پرمهره سعودی، امشب هم به دنبال ادامه این روند و کسب پیروزی همراه با تیمش برابر نیروی هوایی عراق است.
این مدافع ایرانی که طی سه هفته اخیر سوپر لیگ ازبکستان دور از فهرست بوده و با محرومیت هم مواجه شد، امشب در رقابت لیگ نخبگان آسیا به لیست و ترکیب برگشته و در خط دفاعی برابر نیروی هوایی دیده می‌شود.
در شرایطی که نیروی هوایی عراق در دو مسابقه اخیرش مقابل نفتچی فرغانه ازبکستان و العین امارات شکست خورده، یاران پورعلی‌گنجی 2 امتیاز کسب کردند و امشب به دنبال برتری خارج از خانه هستند.

پیام خراسان


نظرات شما