پیام خراسان - بیرجند- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: حضور شرکتهای معدنی استان در ایران کانماین، فرصتی برای جذب سرمایهگذار و حرکت به سمت فرآوری بیشتر و اشتغال پایدار است.
به گزارش پیام خراسان، مجتبی شریعتیفر شامگاه پنج شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: خراسان جنوبی امسال نیز با برپایی پاویون استانی و حضور شرکتهای معدنی و فرآوری مواد معدنی در این نمایشگاه حضور فعالی دارد.
وی با اشاره به ظرفیتهای معدنی خراسان جنوبی افزود: نمایشگاه ایران کانماین فرصتی برای معرفی توانمندیهای استان به سرمایهگذاران داخلی و خارجی و ایجاد ارتباط میان فعالان معدنی استان با بخش خصوصی سایر مناطق کشور است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: تقویت این ارتباطات میتواند زمینه ارتقای جایگاه استان در زنجیره ارزش معدنی کشور و بهرهبرداری مؤثرتر از ظرفیتهای موجود را فراهم کند.
شریعتیفر با تأکید بر اهمیت فرآوری مواد معدنی بیان کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای معدنی استان و توسعه فعالیتهای فرآوری، در ایجاد اشتغال پایدار و پیشبرد توسعه اقتصادی خراسان جنوبی نقش مؤثری دارد.
وی همچنین از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند به دلیل پیگیری و برپایی پاویون استان برای چهارمین سال متوالی قدردانی کرد و از تلاشهای نظام مهندسی معدن و خانه معدن استان نیز تشکر کرد.
شریعتیفر ابراز امیدواری کرد ارتباط شرکتهای معدنی خراسان جنوبی با فعالان بخش خصوصی کشور در این نمایشگاه، زمینه توسعه همکاریها و تقویت اقتصاد استان را فراهم کند.