جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵
گفتگو

محموله ۸۵ میلیارد تومانی شمش نقره در سنندج توقیف شد

محموله ۸۵ میلیارد تومانی شمش نقره در سنندج توقیف شد
پیام خراسان - تسنیم/ فرمانده انتظامی کردستان از کشف ۱۰۹ کیلوگرم شمش نقره به ارزش ۸۵ میلیارد تومان و دستگیری ۲ نفر خبر داد. انتقال محموله‌ای سنگین از شمش نقره از مریوان به ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تسنیم / فرمانده انتظامی کردستان از کشف 109 کیلوگرم شمش نقره به ارزش 85 میلیارد تومان و دستگیری 2 نفر خبر داد.
انتقال محموله‌ای سنگین از شمش نقره از مریوان به مقصد تهران، با اقدام مأموران پلیس امنیت اقتصادی کردستان در یکی از محورهای فرعی سنندج ناکام ماند؛ عملیاتی که به کشف بیش از 109 کیلوگرم نقره و دستگیری دو متهم منجر شد.
سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان، با تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر انتقال مقادیری شمش نقره از شهرستان مریوان به مقصد تهران، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام بررسی‌های اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، یک دستگاه خودروی پژو پارس سفیدرنگ را در یکی از محورهای فرعی شهرستان سنندج شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به جزئیات کشفیات این عملیات تصریح کرد: در بازرسی از خودرو، 109 قطعه شمش نقره یک‌کیلوگرمی کشف شد که به‌صورت ماهرانه در قسمت‌هایی از خودرو جاساز شده بود.
وی ارزش تقریبی این محموله را بر اساس ارزیابی کارشناسان 850 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در جریان این عملیات، دو نفر دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
الهی با تأکید بر برخورد جدی پلیس با قاچاق و جرائم اقتصادی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در این حوزه، موضوع را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.


نظرات شما