پیام خراسان

آخرين مطالب

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش دراختتامیه مسابقه زن درقاب نیایش عنوان کرد:

جزیره کیش الگویی شایسته از مشارکت مدنی منطقه آزاد کیش

جزیره کیش الگویی شایسته از مشارکت مدنی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - جعفرآهنگران: مشارکت فعال زنان درعرصه های مختلف مقدمات توسعه سیاسی- اجتماعی جزیره کیش را فراهم می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، جعفرآهنگران درمراسم اختتامیه مسابقه عکاسی "زن درقاب نیایش" که شامگاه سه شنبه 4 خرداد در سالن ابن سینای مرکز همایشهای بین المللی کیش برگزارشد جزیره کیش را الگویی شایسته از حکم روایی موثر جامعه محلی ومشارکت مدنی عنوان کرد و گفت: همکاری و هم افزایی میان بخشی درسازمان منطقه آزاد کیش و تعامل گسترده تمام نهادهای اجرایی جزیره کیش را به یک الگوی نمونه در زمینه مشارکت مدنی تبدیل کرده و بی تردید حضورگسترده ساکنان این منطقه درپای صندوقهای انتخابات نمونه افتخار آفرین و ماندگار دیگری ازمشارکت فعال آنان درعرصه های سیاسی و اجتماعی خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به موضوع ارزشمند این برنامه فرهنگی که مبین عمق عشق مادری و جایگاه آن در رشد و تعالی افراد است گفت: همکاران ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان با امکانات موجود فعالیت های ارزشمندی را به سرانجام رسانده اند که نتایج ماندگاری در بهبود فضای اجتماعی و ارتقاء فعالیت های هنری جزیره کیش خواهد داشت.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: کارهای ارزشمندی درحوزه بانوان انجام شده که ثمره آن تقویت نقش آفرینی زنان درحوزه تصمیم گیری در سازمان منطقه آزادکیش خواهد بود.
آهنگران گفت: مشارکت فعال زنان درفعالیت ها مقدمات توسعه سیاسی- اجتماعی جزیره را فراهم می کند و سازمان منطقه آزاد کیش درهمه بخش ها از حضورموثر زنان استقبال خواهدکرد.
جعفرآهنگران با بیان اینکه خالق برخی آثار ارائه شده دراین نمایشگاه درسال های آتی به عنوان چهره های ماندگار کیش مطرح خواهند شد 
اظهارداشت: داوران عزیز این نمایشگاه کار دشواری برای انتخاب بهترین آثار داشتند چرا که مجموعه آثار ارسال شده بسیارفاخر و ارزشمند بودند
وی با بیان اینکه تماشای عکس های این مسابقه انسان را به یاد عشق پاک مادری و جایگاه گرانقدر مادر می اندازد و اسم مناسبی برای نمایشگاه انتخاب شده است ابراز امیدواری کرد مشارکت فعال بانوان جزیره کیش درعرصه های فرهنگی و اجتماعی استمرارداشته و تقویت شود.
لازم به ذکر است مسابقه "زن درقاب نیایش " به همت اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش برگزارشد و داوران در سه مرحله و به صورت آنلاین آثار را بررسی و از مجموع آثار ارسالی40قاب شامل 37 تک عکس وسه مجموعه عکس را برای رقابت انتخاب کردند. درپایان نیز سه اثر در بخش تک عکس و یک اثردر بخش مجموع عکس ها به عنوان آثاربرگزیده معرفی شد.
بر اساس این گزارش داود عامری ، مریم آل مومن دهکردی و میلاد حدادیان به ترتیب نفرات برگزیده اول تا سوم بودند و عرفان کوچاری دربخش مجموعه عکس برترشد که با اهدای لوح و جوایز نقدی از آنها تقدیر شد.
به برگزیدگان علاوه بر یک سفر رایگان به جزیره کیش به ترتیب بیست ، پانزده و ده میلیون ریال و نفربرگزیده بخش مجموعه عکس نیز بیست میلیون ریال جایزه نقدی اهدا شد.
دراین مراسم همچنین ازیلدا معیری ، فاطمه بهبودی و حسین تهوری داوران این مسابقه و از اساتید مطرح عکاسی کشور تجلیل شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/366564/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل ‌ها و پاس‌گل های واتکینز در استون ویلا 2024/25

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

برادر نیکو ویلیامز از بارسا انتقام گرفت!

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

تماس پاریس با رئال؛ مهاجم برزیلی‌تان را می‌خواهیم!‏

سانحه رانندگی در گناباد 2 کشته داشت

تشییع پیکر 2 شهید همزمان با عاشورای حسینی در حرم مطهر رضوی

جان دوران با قرارداد قرضی در فنرباغچه

اثر جدید حمید سحری؛ رئال مادرید- پی اس جی در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها!

ترس و لرز در پی‌اس‌‌جی؛ غیبت دو ستاره مهم

جشن لوئیس دیاز در کلمبیا در بحبوحه مراسم وداع با دیوگو ژوتا!

بهترین سیوهای دخه‌آ در سری آ

معرفی خلاقانه کایل واکر با حضور خواننده افسانه‌ای

سوگواری برای یک رفیق مقابل 70 هزار نفر!‏

تلاش فیفا برای پُرکردن سکوهای خالی در آمریکا

شرکت 70 هزار عزادار حسینی در تعزیه خوانی فدیشه میان‌ جلگه

تحریم‌های سنگین یوفا در انتظار چلسی

یامال در رویای پیروزی رئال بر پی‌اس‌جی!

در انتظار الهلال: تئو قید میلان را زد

من مثل گونسالو در رئال خوش‌شانس نیستم!

تکذیب پیشنهاد النصر به ستاره رئال مادرید

سایه سنگین دوپینگ بر سر ستاره فنرباغچه!

مراسم عزاداری روز عاشورا در شهرهای خراسان رضوی

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

سود رئال از جام جهانی سر به فلک کشید

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

پاسخ محکم بارسلونا به ناامیدی بزرگ یامال

تمامی تیم‌های لیگ امارات در اردوهای اروپایی

ژابی به هدف زد؛ تسویه حساب کامل شد

دلیل غیبت اسطوره لیورپول در مراسم خاکسپاری ژوتا

2 فوتی و 4 مصدوم در واژگونی خودرو در فریمان

پیشنهاد غافلگیرکننده ماتئوس پس از مصدومیت موسیالا

زوبیمندی: چرا آرسنال را به رئال ترجیح دادم

گل های برتر آث میلان در سری آ 2024/25

ادای احترام فایتر پرتغالی به دیوگو ژوتا

آفساید گیری بی نظیر پاریسی ها که باعث مردود شدن گل اول بایرن مونیخ شد

پاس گل زیبای آرنولد از زاویه پشت دروازه در بازی با یوونتوس

پاس گل زیبای‌ مارکو رویس در بازی بامداد امروز که با پیروزی 3-0 لس‌آنجلس گلکسی همراه شد

به بهانه تولد 50 سالگی؛ وقتی هرنان کرسپو در عرض 2 دقیقه 2 گل با ضربه سر برای اینتر به ثمر رساند

تمام گل‌های الاهلی در لیگ نخبگان آسیا 2024/25

اخراج محترمانه

بیفوما: به ایران برمی‌گردم اما زمانش را نمی‌دانم

بیانیه رسمی بایرن درباره مصدومیت موسیالا

وزارت امور خارجه باید دریافت غرامت از رژیم صهیونیستی را پیگیری کند

خراسان رضوی سوگوار شهادت اباعبدالله الحسین (ع) است

مجازات کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار گیرند

جدایی خرید جدید سیتی پس از 6 ماه!

جام جهانی باشگاه‌ها یک فاجعه واقعی است