پیام خراسان

آخرين مطالب

راز پخت آش معروف عباسعلی کرمانشاهی + فیلم اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

پیام خراسان

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
گندم بدون پوست : 1 و نیم لیوان،برنج : ½ لیوان،نخود : ½ لیوان
عدس : ½ لیوان، گوشت گردن گاوی یا گوسفندی :300 گرم،لوبیا چیتی یا قرمز: ½ لیوان، لوبیا سفید : ½ لیوان، پیاز بزرگ : 6 عدد
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی، زردچوبه و فلفل قرمز : به مقدار کافی
طرز تهیه آش عباسعلی
مرحله اول
برای تهیه آش عباسعلی خوشمزه ابتدای کار نخود را به همراه لوبیا سفید و لوبیا چیتی درون یک کاسه مناسب می ریزیم و کاسه پر از آب گرم می کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ادامه اجازه می دهیم حبوبات به مدت یک شب درون آب گرم بمانند تا به طور کامل خیس بخورند.
مرحله دوم
در این مرحله برای این که نفخ حبوبات بهتر گرفته شود، طی این مدت 2 تا 3 مرتبه آب آن ها را عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان حبوبات را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم حبوبات درون آب جوش بماند تا کاملا بپزند. در ادامه عدس را به همین ترتیب به صورت جداگانه با نمک می پزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت گردن را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس پوست 1 پیاز را جدا می کنیم و می شوییم. در ادامه پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و درون قابلمه حاوی گوشت گردن قرار می دهیم، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا تا اندازه ای که روی گردن را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت 3 ساعت بپزد. در ادامه گندم را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گندم کاملا بپزد. در ادامه برنج را می شوییم، سپس اواسط پخت گندم، برنج را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزند.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید آب عدس، گندم و گوشت را دور نریزید. در ادامه اواخر پخت گوشت به آن مقداری نمک اضافه می کنیم. زمانی که گوشت کاملا پخت آن را ریش ریش می کنیم. در ادامه پوست باقی مانده پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم.
مرحله هشتم
حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و یک قابلمه مناسب و جادار روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم و بلافاصله پیاز را درون قابلمه می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله نهم
در این مرحله زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را درون قابلمه می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه نخود را به همراه لوبیا سفید و لوبیا چیتی درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.

پیام خراسان

حالا حبوبات را به همراه مخلوط گندم و گوشت ریش ریش شده درون قابلمه می ریزیم، سپس آب گوشت را به همراه آب عدس و گندم درون قابلمه حاوی آش می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش جا بیفتد.
مرحله یازدهم
در نهایت گاهی آش را هم می زنیم تا ته نگیرد. در ادامه زمانی که آش جا افتاد نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان. منبع :سایت نکته چی
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/499369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زائرسرای استان مرکزی در مشهد مقدس 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

اجرای نقاشی دیواری شهری در منطقه 19 همزمان با بهار طبیعت

بدون مجوز از اراضی عباس‌آباد عکاسی کنید و جایزه بگیرید

ساخت 81 هزار مترمربع معبر جدید درغرب تهران

تردد روان خودروها در بزرگراه آزادگان شمال

ساعت کاری کدام اصناف مشهد در ماه رمضان تغییر می‌کند؟

ببینید | بارش برف بهاری در جنگل هزارجریبِ مازندران

71درصد سفر زائران به مشهد مقدس با خودرو‌های شخصی بوده است

آغاز بازگشت مسافران از مشهد و ترافیک پر حجم در استان سمنان

32 سیاه چادر عشایری در ورودی شهرهای خراسان رضوی برپا شد

فیلم/ آسمان مشهد نورافشانی شد

جوجه ریزی بیش از 26 میلیون قطعه در خراسان جنوبی

برخورد پژو با ساینا 8 زخمی برجای گذاشت

تحویل سال در کنار مرزبانان غیور خراسان شمالی

تقدیر معاون وزیر گردشگری از پویش «کاش بودی و میدیدی»

بازی‌های بومی و محلی خراسان جنوبی

24 ساعت پر حادثه در جاده‌های خراسان جنوبی

اسکان 25 هزار مسافر درمرکز اقامتی خراسان شمالی

8 زخمی در برخورد پژو با ساینا در محور طبس _بردسکن

آسباد‌های نشتیفان، نماد صنعت و تمدن در ایران + فیلم

آغاز بازگشت مسافران از مشهد و ترافیک پر حجم در سمنان

پنج کشته و 44 مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس

افزایش 20 درصدی تردد در محور‌های خراسان شمالی

زیارت بزرگ مرد مجلس در دیار کاشمر

مسمومیت ناگهانی 25 نفر در مشهد

کشف 91 کیلوگرم تریاک در بردسکن

90 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس

مرغ گرم در میادین میوه و تره بار 61 هزار تومان

بیش‌از 28هزار هکتار از اراضی قزوین زیر پوشش جنگلی است

ده ها ویژه برنامه ماه مبارک رمضان در شبکه خراسان رضوی

حضور تیم جهادی صراط الحمید در شهرستان تایباد/ ارائه حدود سه هزار خدمت بهداشتی و درمانی

توسعه فیزیکی مراکز درمانی تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری امسال عملیاتی می‌شود

نماینده ولی‌ فقیه در امور حج و زیارت: ارتباط مجدد ایران و عربستان، بازی برد-برد است

ادامه بارش‌های بهاری تا پایان هفته در خراسان رضوی

رونمایی از وب اپلیکیشن راهنمای مسافران نوروزی در نیشابور

نرخ مصوب جدید شله و حلیم در مشهد اعلام شد

واژگونی دنا بر اثر تخطی از سرعت مطمئنه

از طبیعت زیبای روستای نوفرست غافل نشید

اسکان اضطراری برای 2000 مسافر نوروزی در خواف فراهم است

رکورد جابجایی مسافر در راه‌آهن مشهد شکست

مشکل برق روستاهای برف گیر سمنان رفع شد

تربت‌حیدریه مستعد جذب ژئوتوریسم است

خدمات‌رسانی به 26 هزار نفر در ایستگاه‌های استقبال از زائر مشهد

3 مرکز ستاد اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائرین نوروزی/ اسکان 700 نفر در فرهنگسرای امت

3 مرکز ستاد اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائرین نوروزی

طالبان: از نوروز تجلیل نمی‌کنیم

برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی شدت گرفت

پلمب 23 واحد صنفی متخلف در نیشابور

آغاز ساخت ابر بیمارستان هزار تختخوابی در مشهد/ 2 ابربیمارستان افتتاح شده و ساخت 5 ابر بیمارستان در دستور کار وزارت بهداشت است

واژگونی وانت بار در محور قوچان 16 مجروح بر جا گذاشت