پیام خراسان

آخرين مطالب

اختصاص 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان معاونت امور زنان و خانواده

اختصاص  30 میلیارد ریال به ورزش بانوان
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، گفت: در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، گفت: در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است.
خانم دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه پس از بازدید از مجموعه ورزشی حجاب در جلسه‌ای با حضور بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، اظهار کرد:در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است و علاوه برآن ده میلیارد از وزارت نیرو برای مجموعه ورزشی حجاب و ده میلیارد هم از وزارت نفت برای پارک بانوان در نظر گرفته شده است تا بتوانیم هم ورزش همگانی و هم ورزش قهرمانی در قسمت بانوان را فعال‌تر کنیم‌ .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، اظهار داشت:مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان فارس قول داده اند که خانه ورزش روستایی ویژه بانوان در این استان راه اندازی شود.در زمینه تامین تجهیزات و وسایل ورزشی نیز حتما ورزشکاران را مورد حمایت قرار خواهیم داد و درصدد هستیم که تجهیزات مربوط به باشگاه‌های ورزشی بانوان را پیگیری کنیم .
وی در رابطه با بیمه ورزشکاران گفت: بیمه مطالبه به حقی است که از سوی هنرمندان و ورزشکاران مطرح می‌شود اما در حال حاضر دولت با کسری بودجه مواجه است و امکان تعهد جدید وجود ندارد، بدون شک اگر وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود بیمه ورزشکاران در دستور کار دولت قرار می گیرد. تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت که بحث قوانین مربوط به استخدام ورزشکاران را پیگیری کنیم .
خانم دکتر خزعلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رویکرد دولت سیزدهم نسبت به فساد و اختلاس در ورزش چیست، گفت: اساس دولت مردمی مبارزه با اختلاس و فساد است و مردم بای گوش و چشم دولت باشند خوشبختانه هر جا که بانوان بودند مسئله اختلاس کمرنگ بوده است و پاکدستی بانوان در کار و عمل کاملا دیده شده است .
وی ضمن تشکر از مسئولان استان فارس که در زمینه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی بانوان این استان تلاش می کنند، گفت: ورزش باید همراه با فرهنگ و اخلاق باشد و اخلاق یکی از مسائل جدی در امور ورزشی است که بخشی از این ورزش هم در سلامت بدن، نشاط تندرستی انرژی و انتقال انرژی های مثبت نمود پیدا می کند .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: از قهرمانانی که در مسابقات پارالمپیک شرکت کردند سپاسگزارم که با کسب موفقیت در این رقابت‌ها نشان دادند هم می توان مدال آورد و هم می توان در مسابقات بین المللی و در شرایطی که برخی موارد را نمی پسندند بسیاری از چارچوب ها و کلیشه ها را از بین برد و با حجاب و عفاف الگوی جدیدی ارائه داد. این نشان دهنده شجاعت قهرمانان ورزشی ما است .

پیام خراسان


پیام خراسان


لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/418468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسطوره نیوکسل در خیابان گیتار می‌‌زند!

سه مصدوم ناشی از فرار زلزله در رشتخوار

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - پنجشنبه 11 اردیبهشت

فعالیت 496 موسسه مردم نهاد در خراسان جنوبی

نیاز به زیست بوم جامعه برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف

رئیس سازمان بهزیستی: پیگیری ایجاد مرکز ماده 16 در خراسان جنوبی

انتقال سالانه 50 میلیون مترمکعب آب از «سرانی» آغاز شد

زلزله صبحگاهی در تربت حیدریه بدون خسارت جانی و مالی بود

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جا گذاشت

زلزله 5 ریشتری این شهر را لرزاند

آغاز رقابت بیش از 73 هزار داوطلب کنکور در خراسان رضوی

رونمایی از کتاب اطلس جغرافیایی و تاریخی خلیج فارس؛ قدیمی‌ترین فرهنگ دریانوردی جهان

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

مرمت 26 بنای تاریخی در خراسان جنوبی

کاهش آثار خشکسالی در روستا‌ها با احیای قنوات

زیرساخت‌های مشهد آماده میزبانی رویدادهای بزرگ فوتبالی است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

فریب نخورید! مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است | اروپا از خود اختیاری ندارد و بار دیگر، برای فریب ما، در نقش «پلیس بد»!ظاهر شده است؟!

رشتخوار لرزید/ مردم هراسان به خیابان‌ها گریختند

زلزله رشتخوار را لرزاند

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

آماده‌باش نیروهای امدادی هلال‌احمر در پی زمین‌لرزه رشتخوار

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

زلزله 5 ریشتری رشتخوار خسارت جانی نداشته است

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

درخواست معرفی مسئول نمایندگی بعثه رهبری در خراسان جنوبی

مشهد در آستانه یک اتفاق بزرگ فوتبالی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز «کارگر»:

راز صرفه‌جویی در زمان: خلاصه‌سازی ویدیوهای یوتیوب با یک کلیک!

زمین لرزه 5 ریشتری رشتخوار را لرزاند؛ اعزام 2 تیم ارزیاب

زمین لرزه پنج ریشتری «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

جنایت با ظن ارتباط سیاه؛ قاتل به قصاص محکوم شد

اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار

پیشروی آتش در اسرائیل؛ 12کیلومتر از جنگل های غرب قدس طعمه حریق شد

زمین‌لرزه شدید در رشتخوار

تصاویر؛ تهران عصر قاجار؛ از باغ فردوس تا مغازه خواربارفروشی

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

برگزاری سی‌وسومین مرحله اردوی راهیان پیشرفت در شرکت فولاد سنگان

فرمانده کل سپاه: خط راه‌آهن چابهار – زاهدان یک دستاورد ملی است.

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

5 نفر در واژگونی خودرو پراید در محور تربت جام به فریمان مصدوم شدند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

الحدیده یمن بار دیگر هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود