پیام خراسان

آخرين مطالب

درهمایش نقش زنان درپدافندغیرعامل:

تاکید سردار جلالی بر نقش زنان در پدافند غیرعامل معاونت امور زنان و خانواده

تاکید سردار جلالی بر نقش زنان در پدافند غیرعامل
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه مقابل تهدیدات نوین که اساسا ناظر به عرصه‌های جدید و زندگی مردم هستند، نقش و جایگاه زنان کلیدی و محوری است، گفت: با توجه به ظهور تهدیدات جدید، چون موضوع تهدیدات غذایی و زیستی، پیش از پیش نقش زنان را برجسته می‌کند.
سردار غلامرضا جلالی در همایش زنان و پدافند غیرعامل با حضور خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری، فاطمه محمدبیگی رییس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس و خانواده معزز شهیدان زین‌الدین و فخری‌زاده و جمعی از فعالان برتر حوزه زنان و پدافند غیرعامل در سازمان پدافند غیرعامل کشور با گرامیداشت یاد شهدای عالی مدافع حرم و وطن از جمله شهیدان همت، بروجردی، زین‌الدین، سلیمانی، فخری زاده و عبدالله زاده گفت: موضوع زن در انقلاب اسلامی به ویژه در عرصه دفاع بسیار جدی و مطرح است.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: در حالی که در تمدن غربی نگاه به زنان با ادعای تساوی حقوق زن و مرد در پی تضییع حقوق آنان و بهره‌کشی و یا به دنبال استفاده ابزاری، تجاری و کالایی از زنان است، انقلاب اسلامی بر مبنای کرامت‌بخشی هویت جدیدی برای زنان تعریف کرد.
سردار جلالی با بیان اینکه امروز شکل تهدیدات عوض شده است و قطعا الگوهای دفاع برابر تهدیدات هم باید متحول شود، تصریح کرد: امروز جایگاه زن و خانواده از جمله موضوعاتی است که دشمن همواره در تهدیدات خود علیه ملت ایران بر روی آن متمرکز شده است.
وی، خانواده را رکن و اساس جامعه و زیرساخت تولید قدرت ملی عنوان کرد و گفت: هر نوع تحول و تطوری در یک جامعه از خانواده شکل می‌گیرد.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه زنان هم قوام بخش و ستون خانواده اسلامی ایرانی محسوب می‌شوند، گفت: بر همین اساس است که دشمن مهمترین هدف خود را حمله به الگوی زن متعالی اسلامی ایرانی و خانواده قرار داده است.
سردار جلالی با بیان اینکه یکی از عرصه‌های تهدید که امروز شاهد آن هستیم در عرصه کاهش جمعیت است، تصریح کرد: در دنیای امروز، جمعیت جوان و پویا، یکی از مولفه‌های قدرت هر کشور محسوب می‌شوند و به دنبال آن کاهش جمعیت، تهدیدات در حوزه‌های متنوع را به دنبال خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث نقش زنان در پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: موضوع پدافند غیرعامل با توجه به ظهور تهدیدات جدید، چون موضوع تهدیدات غذایی و زیستی، پیش از پیش نقش زنان را برجسته می کند. چرا که بخش بزرگی از موضوع مقابله با تهدیدات زیستی، به موضوع تغییر سبک زندگی بر می‌گردد. از سوی دیگر در حوزه اقتصادی هم تهدیدات این حوزه، با مباحثی همچون انتخاب الگوی مصرف، سبد غذایی مناسب، سالم و بهینه و ... نیز نقش زنان بی بدیل است.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در عرصه‌های دفاعی به جز برخی زمینه‌ها و حدود شرعی، دفاع هم بر مرد و هم بر زن واجب است ولی نقش‌های آنها متفاوت است. در این میان برخی نقش زنان در دفاع واجب و غیرقابل جایگزین است. برای مثال نقش تربیت کودکان و آینده‌سازی یک نسل را هیچکس غیر از زن و مادر نمی‌تواند به درستی ایفا کند.
وی ادامه داد: در برخی حوزه‌ها مانند آزمایشگاه‌های سایبری، در مواردی که کارها نیاز به دقت نظر و صبر و حوصله بیشتری دارد یا در حوزه‌های زیستی مانند پزشکی و پرستاری، شاهد ایفای نقش‌هایی ارزنده از زنان هستیم که شایسته قدردانی است.
سردار جلالی با بیان اینکه جامعه آماده، مبتنی بر خانواده آماده شکل می‌گیرد، افزود: هسته اول اجتماع، خانواده است که باید از مهارت و قابلیت دفاع از خود در برابر شرایط اضطراری برخوردار باشد. خانواده آماده منجر به تشکیل محله آماده، محله آماده منجر به تشکیل شهر آماده و شهر آماده، کشور آماده را تشکیل خواهد داد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/427271/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیابانی: از الهلال یاد بگیر آقای مدیر

15 گل برتر رم در فصل 2024/25

تدبیر ویژه فیفا برای بایرن-پی‌اس‌جی؛ هوای خنک!

بازگشت اضطراری امباپه برای توپ طلا

سیو‌ های برتر میله اسویلار در سری آ 2024/25

از این بدتر نمی‌شود؛ فینال جام جهانی ساعت 9 صبح!‏

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

نوستالژی، سوپرگل دلپیرو به رئال مادرید (2008)

نوستالژی، قیچی برگردان رونالدو مقابل یوونتوس (2018)

اولین خرید بزرگ باشگاه تازه‌وارد عربستانی

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

ضرورت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

توجه به ظرفیت‌های بومی کلید توسعه خراسان جنوبی است

رسانه‌ها با افشای خیانت‌ دشمنان، انسجام ملی را تقویت کنند

استاندار خراسان جنوبی: روحیه حماسی و ولایی مردم حفظ و تقویت شود

روضه‌های خانگی؛ سنگر معنوی مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمن

169 نمونه‌برداری استاندارد از واحدهای تولیدی خراسان جنوبی انجام شد

فعال‌سازی رویه کولبری در چهار بازارچه مرزی خراسان جنوبی

ارزش کالاهای صادراتی در خراسان جنوبی 140 درصد افزایش یافت

سجاد افشاریان و احسان عبدی‌پور به تالار وحدت می‌روند

الماس جوان یوونتوس بهتر از بلینگام است!

برناردو سیلوا پس از حذف منچسترسیتی از جام جهانی باشگاه‌ها: کسی تعطیلات بیشتر نمی‌خواست

توپ‌گیری‌های زیبای بازیکنان پاری سن ژرمن مقابل اینتر میامی با موزیک خاطره‌انگیز فیلم دسپرادو

اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا

قرارداد فدریکو برناردسکی با تورنتو اف سی فسخ شد

الماس‌های 2025؛ تیم منتخب یورو زیر 21 سال اعلام شد

چلسی، بایرن مونیخ یا ناپولی؟ مالک فوفانا حضور در لیگ قهرمانان اروپا را می‌خواهد

نامه‌ای از اسطوره برای لامین!

راه‌حل جدید بایرن مونیخ برای شکستن بن‌بست مذاکرات برای نیک ولتماده

چرا آرسنال مدام از چلسی بازیکن می‌گیرد؟

شش گزینه نهایی برای سرمربیگری پرسپولیس!

ادعای داغ؛ محرومیت ریکاردو ساپینتو بخشیده شد

بازیکن سابق چلسی، همه‌کاره ساپینتو در استقلال

ماجرای دختری که تبهکار شد

سفر از فرودگاه مشهد به 12 مقصد خارجی و 3 مقصد داخلی

جنایت مسلحانه چند نوجوان دهه هشتادی در مشهد

درگذشت تعزیه خوان برجسته دیار ترشیز

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی برای قربانی دام در معابر عمومی

فعالیت 5500 موقوفه خراسان رضوی برای عزاداری محرم

ایستادگی ملت ایران با همدلی برابر تجاوز رژیم صهیونیستی

تخصیص 390 میلیارد ریال برای نگهداری از پل‌ های جاده‌ ای خراسان رضوی

افزایش تولید برق از انرژی تجدیدپذیر در تربت حیدریه

افزایش 90 درصدی ذخیره مواد معدنی در خراسان رضوی

نصب 2 هزار کیلووات نیروگاه خورشیدی در ادارات مشهد و طرقبه شاندیز

بازگشت 500 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی به کشورشان

ظرفیت دارویی تامین اجتماعی خراسان شمالی 20 درصد افزایش یافت

استاندار خراسان شمالی: پاسخ به استعلامات سامانه زمین به 15 روز کاهش یابد

قیمت گوشت قرمز در بازار تهران