پیام خراسان

آخرين مطالب

300 هزار نفر در کشور از تحصیل بازماندند گفتگو

300 هزار نفر در کشور از تحصیل بازماندند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان- محمد وحیدی به 800 هزار نفر افت تحصیلی در کشور اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر 300 هزار بازمانده تحصیلی در مقطع ابتدایی وجود دارد و 500 هزار نفر نیز در نرخ گذر تحصیلی کمبود داریم.

وی انسداد مبادی ورودی، نگاه به آینده و آمار و برنامه‌ریزی را دو شاخص مهم سواد آموزی دانست و ادامه داد: با نگاه به آینده متوجه می شویم آمار و داده ها پالایش نشده که این موضوع باید در حوزه سواد آموزی در مناطق روستایی، عشایری و شهری انجام شود.

وحیدی تأکید کرد: در محور اصلی بازماندگان از تحصیل، دستگاه‌های اجرایی همچون مخابرات، پیام فراگیر دهند تا کودکان به سیستم آموزش و پرورش بازگردند؛ همچنین انتظار می رود حوزه بهزیستی، دهیاران، شوراها، گروه‌های جهادی و بسیج نیز همکاری‌های لازم در شناسایی کودکان را داشته باشند.

لزوم افزایش نرخ گذر تحصیلی دانش آموزان عشایری خراسان شمالی

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: نرخ گذر تحصیلی دانش آموزان عشایری خراسان شمالی در مقطع متوسطه اول و دوم باید افزایش پیدا کند. 

وی با اشاره به پایین بودن نرخ گذر تحصیلی دانش آموزان عشایری خراسان شمالی در مقطع متوسطه اول و دوم، اظهار کرد: نرخ گذر تحصیلی دانش آموزان عشایری در مقطع تحصیلی ابتدایی تقریبا قابل قبول است اما در مقاطع بالاتر این نرخ باید تغییر کند.

وی با بیان اینکه مدارس عشایری به 3 بخش ثابت، سیار و نیمه سیار تقسیم می‌شوند، اضافه کرد: تجهیز مدارس کانکسی و شبانه‌روزی عشایر در استان اهمیت بسیاری دارد و در این خصوص پیگیری‌های بسیاری انجام می‌دهیم.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه مدارس شبانه‌روزی عشایری استان، آنگونه که در شأن دانش آموزان عشایری باشد مجهز نیستند، افزود: تجهیز و رسیدگی به مدارس عشایری موجب افزایش نرخ گذر تحصیلی دانش آموزان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیگیر برگزاری جلسه مشترک با وزیر آموزش و پرورش و مسئولان استانی هستیم، اضافه کرد: موضوعاتی مانند تغذیه، نگهداری مدارس عشایری، تجهیز و... از مهم‌ترین خواسته‌های آموزش و پرورش استان در رابطه با مدارس عشایری است.

وحیدی با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی تصریح کرد: مصوبه حذف مدارس کانکسی در سفر رئیس جمهور به استان وجود داشت و پیگیر جذب اعتبارات برای مدارس عشایری نیز هستیم.

مدرسه شبانه‌روزی عشایری مهر نوین، نیازمند خوابگاه 

ابوالقاسم اکبری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز ا اشاره به اینکه مدرسه دخترانه شبانه‌روزی عشایری مهر نوین در مراوه تپه نیازمند خوابگاه است، اظهار کرد: دانش آموزان در این مدرسه خوابگاه و سلف سرویس ندارند؛ در عین حال 45 دانش آموز در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در خراسان شمالی 800 دانش آموز عشایری وجود دارد، افزود: 10 مدرسه شبانه روزی در استان وجود دارد که از این تعداد 6 مدرسه دخترانه و 4 مدرسه پسرانه است اما برای تجهیز این مدارس امکانات بسیاری مورد نیاز است.

اکبری ادامه داد: کیت‌های آموزشی چند پایه ویژه دانش آموزان عشایری، موکت، کمد، وسایل ورزشی و... از نیازمندی‌های مدارس عشایری استان به حساب می آید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/484911/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد