پیام خراسان

آخرين مطالب

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟ اقتصادي

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خبرآنلاین / شاخص بورس تهران در سومین روز هفته صعودی شد اما آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟
شاخص کل بورس تهران امروز با رشد 79 هزار واحدی به 3 میلیون و 170 هزار واحد رسید و شاخص هم‌وزن 18 هزار واحد افزایش یافت.
همچنین ارزش معاملات بازار 70 همت و ارزش معاملات خرد 8.7 همت بود. ورود پول حقیقی به بازار سهام 3262 میلیارد تومان ثبت شد که بیشترین ورود به نمادهای فملی و وبملت بود.
از سوی دیگر، شاخص فرابورس نیز 445 واحد رشد کرد و به 27 هزار و 587 واحد رسید. ارزش معاملات فرابورس 69 همت بود که عمدتاً به سهام اختصاص داشت.گفتنی است بازار انرژی و برق نیز شاهد معاملاتی به ارزش مجموعاً 183.5 میلیارد تومان بود و صندوق‌های طلای بورس کالا کاهش سه تا چهار درصدی داشتند.
در همین رابطه علی اسکینی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به روند معاملات امروز گفت: «بازار سرمایه یک روز سراسر سبز را پشت سر گذاشت و حدود 90 درصد نمادها در محدوده مثبت معاملات خود را به پایان رساندند. ارزش معاملات به 13 همت رسید و ورود پول حقیقی با ثبت رکورد 5.5 همت، بالاترین رقم امسال بود.»
او درباره دلایل رشد امروز بازار توضیح داد: «پس از چند روز بدبینی نسبت به مذاکرات و شرایط سیاسی-اقتصادی کشور، با انتشار سیگنال‌های مثبت از سوی طرفین مذاکرات شنبه، بازار امروز با خوش‌بینی معاملات خود را آغاز کرد و عمده صف‌های خرید تا پایان معاملات حفظ شد. تنها در برخی گروه‌های خاص، عرضه‌هایی خاص مشاهده شد که طبیعی است.»
در ادامه این گفت‌وگو، اسکینی با اشاره به وضعیت بازار فردا عنوان کرد: «با توجه به سخنان دونالد ترامپ در عصر دوشنبه، انتظار داریم معاملات فردا نیز با صف‌های خرید قوی آغاز شود، اما احتمالا در ادامه حجم عرضه‌ها افزایش یافته و تعادل بیشتری در کلیت بازار شکل بگیرد.»
او روند کلی بازار را هم مثبت ارزیابی کرد و افزود: «تا زمانی که مذاکرات بدون چالش جدی پیش برود و امید به توافق باقی بماند، شاخص می‌تواند مسیر صعودی خود را تا محدوده سه میلیون و 500 هزار تا سه میلیون و 600 هزار واحد طی کند. البته در این مسیر نوسانات طبیعی خواهد بود اما روند غالب بازار، صعودی پیش‌بینی می‌شود.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/868447/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد