پیام خراسان

آخرين مطالب

تبلور دلباختگی مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن منطقه آزاد کیش

تبلور دلباختگی مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - امام جمعه کیش گفت: حضور پرشور و گسترده عموم مردم ایران به ویژه ساکنان جزیره کیش در راهپیمایی 22 بهمن، نشان داد نقشه دشمن در نا امید کردن مردم ایران شکست خورده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش در مراسم راهپیمایی 22 بهمن با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و حضور پرشور مردم در این رویداد باشکوه گفت: برگزاری با شکوه راهپیمایی 22 بهمن ثابت کرد که مردم ایران وفادار ترین مردم جهان هستند که هر زمان نیاز باشد درصحنه هستند و اعلام وفاداری و بیعت می کنند و در این برهه از زمان نیز همانند گذشته خوش درخشیدند.
امام جمعه کیش با بیان این که 22بهمن مظهر وحدت، اعتقاد، وفاداری و یکپارچگی ملت ایران است؛ تاکید کرد: عشق و علاقه مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران نشان از پایبندی و پایداریاین انقلاب است و دشمنان اسلام ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به گور خواهند برد.
علیرضا بی نیاز، افزود: استقلال واقعی، امنیت پایدار، آزادی بیان، پیشرفت های علمی، مهندسی، پزشکی، هسته ای، نظامی، زیرساخت ها، انتخابات آزاد، گسترش فرهنگ و معنویت در جامعه و ارتقا جایگاه زن و جوانان در جامعه برخی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی ایران است.
امام جمعه کیش با اشاره بهبیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری و ترسیم آینده ای روشن از کشورمان در تمامی عرصه ها گفت: همانطور که بدون امکانات در 44 سال گذشته با افتخار و قدرت پیشرفت کردیم؛ در آینده نیز می توانیم نقشه راه جمهوری اسلامی ایران را که در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم شده است؛ عملی کنیم.
وی برگزاری انتخابات در طول 44 سال گذشته را از مصادیق آزادی و حرکت به سمت عدالت عنوان و تاکید کرد: در هیچ کجای دنیا برای تعیین اصل نظام، رای گیری و رفراندوم نشده است و جمهوری اسلامی ایران با رای 98 درصد مردم انتخاب شد و امروز بعد از گذشت 44 سال، شاهد حضور مردم در راهپیمایی بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم که نشان از دلباختگی و همراهی آنان با نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان این که امروز در تمام جهان، نظامی مستقل تر از نظام جمهوری اسلامی ایران یافت نمی­شود؛ افزود: انقلاب اسلامی توانسته است نظامی کارآمد با استفاده از آموزه های اسلامی ایجاد کند که با همه قدرت های جهانی قابل رقابت باشد و به عنوان الگویی برای آزادی خواهان جهان مطرح شود.
امام جمعه کیش، دین ستیزی و عدم توجه به ارزش های اسلامی، نبود آزادی، وابستگی به غرب و اختناق، فشار و استبداد حاکم بر جامعه را از جمله دلایل فروپاشی­ حکومت پهلوی دانست و خاطر نشان کرد: عواملی همچون شهادت شهید سید مصطفی خمینی، توهین به حضرت امام در روزنامه اطلاعات و حمایت شاه از رژیم صهیونیستی، سقوط نظام طاغوت را تسریع کرد.
علیرضا بی نیاز تاکید کرد: نظام اسلامی و حکومت اسلامی در طول 44 سال گذشته با رهبری امامین انقلاب و مجاهدت مردم راستین و حضور و مشارکت مردم به اوج بلوغ و کارآزمودگی خود رسیده است.
امام جمعه کیش ادامه داد: در حال حاضر قدرت موثر در جهان و بزرگترین و قدرت منطقه هستیم و به برکت انقلاب اسلامی در سطح علمی، فناوری در امور هسته‌ای، در زیرساخت‌ها، سد سازی، پالایشگاه ها و نیروگاه ها جزو چند کشور اول در جهان قرار داریم که به برکت جمهوری اسلامی ایران رقم خورده است.
وی تاکید کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در عرصه نظامی و امنیتی به جایگاهی رسیدیم که ابرقدرت های جهان فکر حمله به ایران را به واسطه قدرت بازداندگی کشورمان متصور باشند و به این باور رسیده اند که عکس العمل جمهوری اسلامی در صورت بروز هر گونه خطایی سخت و قاطع است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/502712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دسترسی بیمه‌ای فرهنگیان و دانش‌آموزان باید به صورت کامل وجامع باشد

کشف جدید دانشمندان: راز کاهش وزن در زبان شما نهفته است

اطلاعیه هواپیمایی چابهار درمورد پرواز شماره 7640 مسیر تهران – مشهد

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

اختتامیه مسابقات فوتسال دانش آموزان دختران

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد